.

Διαφήμιση

 

User login

Κοινοβουλευτική Ομάδα σχηματίζουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Κοινοβουλευτική ομάδα πρόκειται να σχηματίσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, καθώς αυτό κρίθηκε δυνατό από την Νομική Υπηρεσία της Βουλής. 

  • Προς το παρόν, στην ομάδα εντάσσονται 11 βουλευτές, ενώ ηΘεοδώρα Τζάκρη η οποία όμως αναμένεται να συμμετάσχει στην αυριανή συνάντηση των ανεξάρτητων βουλευτών δηλώνοντας την επιθυμία της να συμμετάσχει. Σημειώνεται ότι οι 11 είχαν καταθέσει την σχετική αίτηση πριν την ανεξαρτητοποίηση της Θ. Τζάκρη. 

Πρόκειται για τους Ανδρέα ΛοβέρδοΜίμη ΑνδρουλάκηΟδυσσέα Βουδούρη,Νίκο ΝικολόπουλοΧρήστο ΑηδόνηΘόδωρο ΠαραστατίδηΓιώργο ΚασαπίδηΠάρι ΜουτσινάΓιάννη ΚουράκοΜάρκο Μπόλαρη και Νίκο Σταυρογιάννη.

  • Επικεφαλής της νέας ΚΟ θα τεθεί ο Θ. Παραστατίδης, ενώ στην θέση αυτή θα υπάρχει εναλλαγή κάθε δυο μήνες. Δεύτερος θα αναλάβει ο Ν. Σταυρογιάννης, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν και οι 12 ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

Με αυτή την κίνηση οι ανεξάρτητοι βουλευτές θα αποκτήσουν περισσότερες δυνατότητες εντός του κοινοβουλίου, όπως έχουν αυτή την στιγμή οι ΚΟ των κομμάτων. tvxs.gr

Editorial

Διαφήμιση