Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

10 χρόνια Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές»

Όταν ξεκίνησε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου πριν από 10 χρόνια, με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων του, φάνταζε φιλόδοξο σχέδιο και μακρινό όνειρο. Να φέρουμε κοντά τους Κυκλαδίτες με αφορμή το φαγητό και να αναδείξουμε την κυκλαδίτικη κουζίνα και το όνομα «Νικόλαος Τσελεμεντές» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πρώτο Φεστιβάλ την προσπάθεια στήριξαν Σύλλογοι και ιδιώτες από πέντε νησιά. Σήμερα, μετά από πολλά Φεστιβάλ, πολλά ταξίδια πολλών ανθρώπων, πολλή εθελοντική δουλειά, δύο προγράμματα Leader και τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σίφνου, έχουμε τη μεγαλύτερη πολιτιστική διοργάνωση στις Κυκλάδες με την πλειοψηφία των νησιών να στέλνουν αντιπροσώπους, τους περισσότερους Δήμους να στηρίζουν αυτές τις συμμετοχές, με αντιπροσωπείες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και αντιπροσωπείες από το εξωτερικό, με παραδοσιακούς μουσικούς και χορευτές, με ενημερωτικές ημερίδες, παρουσιάσεις βιβλίων, εθίμων και τεχνών, με περισσότερους από 300 φιλοξενούμενους και περισσότερους από 100 εθελοντές να κάνουν το μακρινό όνειρο κοντινή πραγματικότητα.

Την τιμητική τους έχουν πάντα οι συνταγές. Παραδοσιακές, με υλικά από τον τόπο τους, μοιράζονται απλόχερα σε χαρτί σε τρεις γλώσσες αλλά και σε … μπουκιές δημιουργώντας την ευχάριστη και γιορταστική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τα μεγάλα ελληνικά, οικογενειακά και φιλικά, τραπέζια. Το 10ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» συνεχίζοντας την παράδοση είναι επίσης φιλόδοξο. Οργανώνεται με αγάπη και μεράκι για να χωρέσει περισσότερους επισκέπτες, εθελοντές και φιλοξενούμενους, να είναι περισσότερο ψυχαγωγικό, να ικανοποιήσει περισσότερο περισσότερους ουρανίσκους, να έχει πιο πλήρες πρόγραμμα και ακόμα καλύτερη οργάνωση.

Στις 8 – 9 – 10 Σεπτεμβρίου, στη Σίφνο, στήνεται μια μεγάλη κυκλαδίτικη γιορτή που αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα και ανοίγει τα φτερά της λίγο περισσότερο για να χωρέσει και περιοχές εκτός Ελλάδας. Υπόσχεται αληθινές γεύσεις και αυθεντικές μουσικές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, παραδοσιακές τέχνες και έθιμα, κλασική φιλοξενία και πολύ κέφι όπως πάντα. Και ακόμη περισσότερο αφού φέτος έχουμε ένα λόγο παραπάνω: Γιορτάζουμε τα «10 χρόνια Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας Νικόλαος Τσελεμεντές»!!! Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου σας προσκαλούν και σας περιμένουν…

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση