.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση Μάνου Κόνσολα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Νίκο Παπαγιαννόπουλο

  • Αντικείμενο της συνάντησης, ο προγραμματισμός μετακινήσεων προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ για την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων στα Αεροδρόμια της Δωδεκανήσου αλλά και η υποστελέχωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ στα Δωδεκάνησα.

Μετά την πρώτη φάση των μετακινήσεων για την ενίσχυση των υπηρεσιών της Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα, που ανακοινώθηκε πριν από μία εβδομάδα, ακολουθεί η δεύτερη φάση.Σε αυτήν περιλαμβάνεται η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος του Αεροδρομίου Ρόδου με 20 δόκιμους και έναν μόνιμο αστυνομικό, ενώ ένας ακόμα επιπλέον αστυνομικός θα διατεθεί για το αεροδρόμιο της Κάσου.Όπως διαβεβαίωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ τον κ. Κόνσολα, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα ακολουθήσει και τρίτη φάση μετακινήσεων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες.

  • Μετά τη συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε: 

«Το θέμα της ενίσχυσης του προσωπικού της Αστυνομίας στα αεροδρόμια μας, είναι κομβικό. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σοβαρή και συγκροτημένη.Η δεύτερη φάση ενίσχυσης με προσωπικό περιλαμβάνει το Α.Τ. στο αεροδρόμιο της Ρόδου και το αεροδρόμιο της Κάσου. Ο κ. Αρχηγός δεσμεύθηκε ότι με την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση για να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών. Προκύπτει, όμως, και ζήτημα άμεσης ενίσχυσης του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ στα Δωδεκάνησα και στις άλλες υπηρεσίες. Τα Δωδεκάνησα είναι από τις πιο υποστελεχωμένες περιφέρειες σε όλη τη χώρα, με τα κενά προσωπικού να αγγίζουν το 40% του συνόλου των οργανικών θέσεων. Αυτό που πρέπει όλοι να κατανοήσουν, είναι ότι η στελέχωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ στο νησιωτικό χώρο έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και ιδιαίτερα προβλήματα. Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης πρέπει να δει το ζήτημα κάτω από διαφορετικό πρίσμα».  

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση