.

Διαφήμιση

 

User login

Διακοπές από τις έννοιες της καθημερινής ζωής για άτομα με προβλήματα υγείας και τους συνοδούς τους

Συνέντευξη Τύπου στη Ρόδο την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, στις 11.00 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

  • Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος παρουσιάζει αυτήν 

τη νέα μορφή Τουρισμού στην Ελλάδα. Για το σκοπό αυτό συνεργάζονται: η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ο Οργανισμός Προώθησης Τουρισμού Ρόδου, η Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών Ρόδου, καθώς και η νέα εξωτερική Υπηρεσία κατ’ Οίκον Νοσηλείας. Το παρόν θα δώσουν και οι γερμανοί εταίροι αυτής της δράσης, η Κλινική Bavaria, η εταιρεία XPXpertCooperation, καθώς και η εταιρεία DEKRA. Ό,τι φαινόταν απίθανο για άτομα με προβλήματα υγείας και τους συνοδούς τους, επιδιώκεται να γίνει μια ευχάριστη καθημερινότητα: Διακοπές στον ηλιόλουστο Νότο. «Δεν περίμενα, ότι θα το ζούσα αυτό. Η τελευταία φορά που έκανα διακοπές ήταν πριν από 14 χρόνια…», δηλώνει μια 73χρονη συνταξιούχος από τη Γερμανία με επίπεδο νοσηλείας δευτέρου βαθμού. 

  • Τα άτομα με προβλήματα υγείας και αυτά της τρίτης ηλικίας, με ή δίχως κινητικά προβλήματα, 

μπορούν να ταξιδέψουν, μαζί με τους συνοδούς τους, στον ηλιόλουστο Νότο. Μακριά από την καθημερινότητά τους, μπορούν πλέον να εμπιστευτούν το δίκτυο νοσηλείας και ιατρικής περίθαλψης στον τόπο των διακοπών τους, τη Ρόδο. Σε μία κοινωνία, της οποίας ο μέσος όρος ηλικίας αυξάνει συνεχώς, είναι αναγκαίες τέτοιου είδους εναλλακτικές προτάσεις για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες ή χρόνιες παθήσεις. Πρόκειται για μία συνεισφορά στη διασφάλιση ισότιμων συνθηκών ζωής. Το ελληνογερμανικό αυτό έργο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV). Ο Εντεταλμένος της Καγκελαρίου για την DGV, Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός κ. Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ και η Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, συμφώνησαν στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού 2014 στο Βερολίνο, την ανάπτυξη νέων μορφών Τουρισμού Υγείας.

  • Στόχος είναι η ενίσχυση του Τουρισμού και συνεπώς της οικονομίας της 

Ελλάδας. Η νέα αυτή μορφή Τουρισμού εξασφαλίζει την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στους κλάδους του Τουρισμού και της Υγείας. Μετά το πέρας της Συνέντευξης Τύπου, σας προσκαλούμε στο ξενοδοχείο Plaza (Ιερού Λόχου 7, Ρόδος) σε δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων ηλικιωμένων ασθενών από τη Γερμανία και των συνεργαζόμενων φορέων. 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση