.

Διαφήμιση

 

User login

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: "ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ" Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΥ!!!

  • ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ;
  •  ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ;
  • «ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ» Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ!!!

Οι πολύχρονες(!) εργασίες και η καθυστέρηση της υλοποίησης των παρεμβάσεων στον οδικό άξονα Ρόδου – Λίνδου έχουν μετατρέψει τη μοναδική εθνική οδό του Ν. Αιγαίου σε δρόμο «καρμανιόλα».

  • Καθημερινά εκατοντάδες οδηγοί και επιβάτες αυτοκινήτων βιώνουν πρωτοφανή εμπόδια, κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και η ίδια τους η ζωή.

Η ελλιπέστατη σήμανση επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ειδικά στις περιοχές Αφάντου και Αρχαγγέλου. Πρόσφατα η Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου έφερε προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Α. νέες παρατάσεις υλοποίησης των έργων που αιτούνταν οι εργολάβοι προκειμένου να ολοκληρωθούν. Δυστυχώς, η υλοποίησή τους  μετατέθηκε στους επόμενους μήνες!!! Επισημαίνουμε ότι η κίνηση στην εθνική οδό λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου παρουσιάζει αυξητικές τάσεις και παραμένει ο κίνδυνος για τη ζωή των διερχομένων.

  • Ζητάμε να επισπευτούν οι διαδικασίες  για την υλοποίηση των έργων.

Οι «πρωτεύθυνοι» πολίτες του τόπου ας περιορίσουν τις εκκρεμότητες που αφήνουν στους διαδόχους τους και στην κοινωνία…

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση