.

Διαφήμιση

 

User login

O Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου στην τελετή μνήμης των θυμάτων του εστιατορίου Oscar

O Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, παρευρέθηκε στην τελετή μνήμης των θυμάτων του εστιατορίου Oscar στη Ρόδο όπου και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό 33 ατόμων εκείνο το μοιραίο  βράδυ πριν από 44 χρόνια( 22 Σεπτεμβρίου 1972) όταν πυρκαγιά στο εστιατόριο επεκτάθηκε γρήγορα και έγινε η αιτία να χάσουν την ζωή τους 33 επισκέπτες που αγαπούσαν το νησί μας. Το γεγονός συντάραξε την τοπική κοινωνία της Ρόδου και έκανε τον γύρο του κόσμου.

Στην τελετή παρευρέθησαν μέλη και φίλοι από τις οικογένειες των θυμάτων ενώ εκ μέρους των τοπικών αρχών εκφράστηκαν θερμά συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια των συνανθρώπων μας.

Οφείλουμε όλοι μας να θυμόμαστε το μοιραίο εκείνο γεγονός και να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να παρέχουμε συνθήκες υψηλής ασφάλειας για  τις διακοπές και την διασκέδαση των ξένων επισκεπτών στο νησί μας.

 Το τραγικό εκείνο συμβάν πριν 44 χρόνια στην πόλη μας και ο άδικος θάνατος 33 συνανθρώπων μας δεν θα σβήσουν ποτέ από την μνήμη μας.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση