.

Διαφήμιση

 

User login

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Τομεάρχης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τα εθνικά θέματα, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, από Πέμπτη (03.04.14) θα πραγματοποιήσει επισκέψεις και στις πέντε πρωτεύουσες των νομών της ΑΜ-Θ Περιφέρειας.

  • Σκοπός αυτής της τετραήμερης περιοδείας είναι να δοθούν συνεντεύξεις Τύπου σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ, για να παρουσιάσει τα πρώτα βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού εθνικού σκοπού που συγκροτεί, όπως επίσης και να παρουσιάσει και τους Αντιπεριφερειάρχες που θα τεθούν επικεφαλείς των ψηφοδελτίων σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρο.

Η πρώτη συνέντευξη θα δοθεί στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Δράμα την Πέμπτη στις 14.00 και αμέσως μετά, στα γραφεία Καβάλας των ΑΝΕΛ στις 17.00.

  • Παρασκευή (04.04.14) στις 11.00 και 13.00 θα δώσει συνεντεύξεις Τύπου αντίστοιχα στη Ξάνθη και στη Κομοτηνή.

Στην Αλεξανδρούπολη η δημοσιογραφική διάσκεψη θα γίνει το Σάββατο (05.04.14) στις 11.00.Την ίδια μέρα στην Αλεξανδρούπολη ο Τέρενς Κουίκ θα πραγματοποιήσει δράσεις μαζί με τον συνάδελφο του Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος, όπως είναι ήδη γνωστό, ηγείται του ψηφοδελτίου στο νομό Έβρου. 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση