.

Διαφήμιση

 

User login

ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου των Εργαζομένων στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λέρου την Πέμπτη 3 Απριλίου, στα γραφεία του Σωματείου.

  •           Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των εργαζομένων του Κ. Θ. Λ., ήταν εποικοδομητική και ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας μαζί με μέλη του συνδυασμού «Λέρος με Όραμα και Σχέδιο για Όλους», αναφέρθηκαν στην ανάγκη άμεσης στελέχωσης ιατρικών ειδικοτήτων που στερείται το νοσοκομείο μας και παρουσίασαν τα σχέδια τους για την πορεία και το μέλλον του Κ. Θ. Λ., τονίζοντας  ότι όλα πρέπει να γίνουν οργανωμένα και με συστράτευση Δήμου – Διοίκησης Κ. Θ. Λ. και Σωματείου Εργαζομένων.

          Αναλυτικά οι προτάσεις για τη μετεξέλιξη του Κ. Θ. Λ. θα παρουσιαστούν στο πρόγραμμα του Συνδυασμού «Λέρος με Όραμα και Σχέδιο για Όλους», που θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση