.

Διαφήμιση

 

User login

Έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος- μπάσκετ με αμαξίδιο

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος- μπάσκετ με αμαξίδιο, σας ευχαριστεί όλους για την υποστήριξη σας κατά την προηγούμενη αγωνιστική περιόδο καθώς και στο final four του περυσινού πρωταθλήματος Ελλάδος, που διεξήχθη με πλήρη επιτυχία στη Ρόδο . Η συμμετοχή σας στην προσπάθεια που κατέβαλλε ο σύλλογος μας ήταν καταλυτική .

Το φετινό final four στο μπάσκετ με αμαξίδιο για το κύπελλο Ελλάδος, θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και η ομάδα μας στοχεύει όχι μόνο στην συμμετοχή της σε αυτό αλλά και στην κατάκτηση του κυπέλλου, έχοντας να δώσει – αρχής γενομένης- κρίσιμο ματς στις 12/11/2016, ωρα 6μμ, με τον Ήφαιστο Πατρών, στο κλειστό Βενετόκλειο στάδιο στη Ρόδο.

Με νίκη σε αυτό το παιχνίδι, ο Γ.Σ Δωδεκάνησος  προκρίνεται στην επόμενη φάση όπου και θα αντιμετωπίσει πάλι στο Βενετόκλειο στη Ρόδο, το Μαρούσι στις 20/11/2016 στις 5μμ με τελικό στόχο την πρόκριση στο final four της Θεσσαλονίκης.

Διοίκηση, παίχτες και προπονητές, σας καλούμε για άλλη μια φορά να στηρίξετε την ομάδα με την παρούσια σας  στους αγώνες της. Η ομάδα μας προετοιμάζεται εντατικά για να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και να μας κάνει ξανά περήφανους .

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση