.

Διαφήμιση

 

User login

Η παραπληροφόρηση δεν υπηρετεί το κοινό συμφέρον όλων των Ανδριωτών!

Πρόσφατα "άρθρα" που κυκλοφόρησαν στον τοπικό τύπο, θα μας προκαλούσαν μόνον τον οίκτο, αν δεν εμπεριείχαν σωρεία ψευδών και ανακριβειών, ή έστω μισές αλήθειες! Πραγματικά ξεπέρασαν κείμενα που κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα και είναι πολύ πιθανόν να κέρδιζαν την πρωτιά σε έναν ενδεχόμενο διαγωνισμό «κίτρινου» τύπου.

Πού ήταν αλήθεια όλοι αυτοί όταν έκλειναν τη Δ.Ο.Υ. Άνδρου; Δεν ήταν τότε μαχόμενοι πολίτες και δημοσιογράφοι για να στηρίξουν με την πένα και τον λόγο τους, τους αγώνες μας να κρατηθεί η υπηρεσία στο νησί; Που ήταν όταν απομακρύνονταν ο μοναδικός Τελωνειακός του νησιού; Πού ήταν όταν έκλειναν η μία μετά την άλλη οι δημόσιες υπηρεσίες στο νησί; (για να μην ξεχνάμε τί έπραξαν σωρευτικά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις…) Που ήταν όταν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έφταναν τα Χριστούγεννα; Που ήταν όταν δεν υπήρχαν χρήματα για πετρέλαιο στα σχολεία; Για ποιο λόγο παραγνωρίζουν τις προσπάθειες και τους αγώνες πολλών από εμάς, και μελών του κόμματος και βουλευτών μας, για να κρατηθούν τα νησιά μας ζωντανά; Είναι τα πράγματα σήμερα καλύτερα; Ας περιμένουμε και θα κριθούμε όλοι το 2019!

Που ήταν οι αρθρογράφοι του νησιού, όταν οι δημοτικές παρατάξεις «Άνδρος Νέοι  Ορίζοντες» και «Ανδριακή Συμμαχία» έταζαν σε όλους, ότι κανένας δεν θα έχει τα σκουπίδια στην περιοχή του; Ούτε οι Χωραϊτες (θα πάνε στην Πλούσκα), ούτε οι Γαυριώτες και οι Μπατσιώτες (δεν θα πάνε στην Πλούσκα, θα το ξαναδούμε), ούτε οι Κορθιανοί (θα ξαναπάνε τα σκουπίδια στην Πλούσκα). Έστησαν με την υπόθεση της χωροθέτησης του ΧΥΤΥ θίασο και τον περιόδευαν παντού. Αλήθεια, τί έγραφαν τότε σχετικά με τον ΧΥΤΥ Άνδρου;

Με ποιο σκεπτικό κατηγορείται ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Ευάγγελος Καπετάνιος για πολιτική παρέμβαση; Με ποια σκεπτικό  του αφαιρούνται από δημοτικές παρατάξεις, σχολιαστές και αρθρογράφους, αρμοδιότητες που του έχει αναθέσει η Ελληνική πολιτεία; Με ποιες διασταυρωμένες πληροφορίες σπιλώνεται ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης; Ποιανού τα συμφέροντα υπηρετούνται με τέτοιες επιλογές; Το κοινό συμφέρον της Άνδρου πάντως δεν υπηρετείται διαδίδοντας άλλοτε ψεύδη και άλλοτε προκλητικές και μεθοδευμένες ανακρίβειες... Για παράδειγμα, τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ και λοιπές υπηρεσίες στα νησιά μας τις έκλεισαν οι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Στουρνάρας, Βρούτσης κλπ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ... Αλλά και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν "άδειασε" τoν Γενικό Γραμματέα στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Δήμου κύριους Σουσούδη, Βουραζέρη και Λάσκαρη για το θέμα του ΧΥΤΥ, γεγονός που μαρτυρά και το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου. (διαθέσιμο μόνον εδώ;;; http://www.andriakipress.gr/site/)

Γεγονός παραμένει σε κάθε περίπτωση, πως είναι άλλο πράγμα η δημοσιογραφία και η αντικειμενική ενημέρωση, και άλλο πράγμα η χειραγώγηση του αναγνωστικού κοινού, η οποία υπηρετεί – συνήθως – συγκεκριμένους σκοπούς.

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση