.

Διαφήμιση

 

User login

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ -- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ανακοίνωση υποψηφιότητας της κα Αργυρού Μαρίας με τον συνδυασμό «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Σε συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Δεκαβάλλας την Πέμπτη 3 Απριλίου με την κα. Αργυρού Μαρία συμφωνήθηκε η υποψηφιότητα της με την παράταξη «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

  • Η δήλωση της κα. Αργυρού:

«Η επόμενη πενταετία θα είναι μεγίστης σημασίας για το μέλλον, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, αφού ήδη διαφαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης και οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι οι βάσεις στις οποίες θα χτιστεί το νέο μοντέλο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Ως νεαρό άτομο θέλω και θεωρώ υποχρέωση μου να συμβάλλω στη δημιουργία του μελλοντικού περιβάλλοντος, αφού οι αυριανές δυνατότητες εξαρτώνται από τις αποφάσεις και τους πόρους του σήμερα, αλλά και να αποδείξω ότι η νέα γενιά είναι ελπιδοφόρα και ικανή.

  • Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική ζωή θέτοντας την υποψηφιότητα μου για τη θέση του  περιφερειακού  συμβούλου με την παράταξη  «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη .  Επέλεξα  τη  συγκεκριμένη  θέση  αφού  οι  αρμοδιότητες  του  β' βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης είναι μεν στρατηγικού σχεδιασμού, αλλά ταυτόχρονα άπτονται τοπικών θεμάτων.

Οι γνώσεις και η όρεξη μου σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας, μου δίνουν τη δυνατότητα να ασκήσω τα καθήκοντα του περιφερειακού συμβούλου ανιδιοτελώς και μακρόπνοα προβάλλοντας μια διαφορετική οπτική προσανατολισμένη στην αξιοκρατία αντί των πελατειακών σχέσεων, στην αειφόρο ανάπτυξη αντί του πρόσκαιρου κέρδους, στην πρόοδο αντί του συντηρητισμού και στην αλλαγή αντί της διαιώνισης.

  • Ωστόσο, δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση οποιουδήποτε οράματος χωρίς την εμπειρία, την οποία  βρήκα  στο  πρόσωπο  του  κύριου  Μαχαιρίδη,  ο  οποίος  παρά  τους  μειωμένους  πόρους χρηματοδότησης κατάφερε τα προηγούμενα 3,5 χρόνια να δρομολογήσει πάνω από 340 έργα σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, προϋπολογισμού μεγαλύτερου των 108 εκατομμυρίων ευρώ. Συνδυάζοντας, λοιπόν, την εμπειρία του κυρίου Μαχαιρίδη με τη δική μου νέα προσέγγιση, θέτω την υποψηφιότητα μου για τη θέση της περιφερειακής συμβούλου, ελπίζοντας να συμβάλω στη δημιουργία μιας νέας πορείας ανάπτυξης για τα νησιά της περιφερειακής ενότητας Θήρας.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα όσοι συμμερίζονται τα όνειρα, τις αξίες και το όραμα μου να με στηρίξουν με την ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές. Για εμένα η κάθε μία ψήφος ξεχωριστά έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν την εκλαμβάνω ως όχημα προς μια θέση, αλλά ως μία ακόμη θέληση για αλλαγή και ως κίνητρο για να συνεχίσω να προσπαθώ ανιδιοτελώς για τις ιδέες μου, τις ιδέες μας.»

  • Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα της κα. Αργυρού:

Μεγάλωσα  στη  Σαντορίνη,  όπου αποφοίτησα  από  το  Γενικό Λύκειο  Θήρας. Αυτή  τη  στιγμή, διανύοντας την ηλικία των 21 χρόνων, είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Οικονομικό Νομικής), όπου επέλεξα την κατεύθυνση “Ανάπτυξη και Πολιτική Οικονομία”. Μιλάω άριστα την αγγλική γλώσσα και πολύ καλά τη γερμανική

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση