.

Διαφήμιση

 

User login

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

Ο κόσμος της Ρόδου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και πέρασε σήμερα από τον πεζόδρομο δίπλα στο «Ακταίον», όπου η ομάδα μας σε συνεργασία με την ΕΥΘΥΤΑ θα στολίσουν για 8η χρονιά το «Δέντρο της Αγάπης». Οι βασικοί στόχοι είναι δύο… Πρώτον η αγορά αγωνιστικού αμαξιδίου και η στήριξη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, όπου δικαιούται να πάρει μέρος η ομάδα μας για μία ακόμη χρονιά, αποδεικνύοντας τη δυναμική της.

Μάλιστα σύμμαχο στη σπουδαία αυτή προσπάθεια βρήκε η ομάδα μας και στο σύλλογο καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με δύναμη για τη ζωή». Οι εκδηλώσεις γίνονται με την υποστήριξη των: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Ρόδου, Γ.Σ. Δωδεκάνησος, Κολοσσός, Γ.Σ. Διαγόρας (τμήμα στίβου), Μαζί με δύναμη για τη ζωή, Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου».

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

Από το Δήμο Ρόδου θα τιμηθεί  ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου κυπέλλου Ελλάδας. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή στις 12:00 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δημαρχιακού μεγάρου. Ο Γ.Σ.Δ. για μία ακόμη χρονιά πήρε το τρόπαιο και θα τιμηθεί από το Δήμο για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει στο μπάσκετ με αμαξίδιο. 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση