.

Διαφήμιση

 

User login

Ο Δήμος Ροδίων τίμησε τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου κυπέλλου Ελλάδας

Ο Δήμος Ροδίων τίμησε στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δημαρχείου τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου κυπέλλου Ελλάδας. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» οι αθλητές της ομάδας μας, το προπονητικό επιτελείο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο οικοδεσπότης δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος συνεχάρη την ομάδα για την πολύ μεγάλη επιτυχία της και δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει προκειμένου ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος να ταξιδέψει στην Ολλανδία για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ θα συμβάλλει σημαντικά ώστε να διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Αττάλειας και στη Ρόδο και στην Τουρκία. Ο δήμαρχος Ρόδου συνεχάρη τον Τάκη Καλούδη που είναι πλέον νέος πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ., ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στους αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το «παρών» έδωσαν ο χωρίς αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος και φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας μας και περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου. Η εκκλησία είχε το δικό της εκπρόσωπο με τον πατέρα Νεκτάριο Πόκκια, ενώ παρόντες ήταν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας Κάλλιστος Διακογεωργίου τόνισε: «Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που κατάφερε η ομάδα μας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν. Είναι τόσο επιτυχημένη η παρουσία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που δεχόμαστε συνεχώς τιμητικές προτάσεις για να δώσουμε φιλικούς αγώνες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Το μυστικό της ομάδας μας είναι η σκληρή δουλειά απ’ όλους. Η σκληρή αυτή δουλειά οδήγησε και τον γενικό γραμματέα και γενικό αρχηγό μας Τάκη Καλούδη, στην προεδρία της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. και φυσικά του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνει. Ζητούμε τη στήριξη και τη βοήθεια του Δήμου Ρόδου προκειμένου η ομάδα μας να ταξιδέψει στην Ολλανδία για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και στην Αττάλεια για τα φιλικά παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους βοήθησαν ώστε αυτή η ομάδα να αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Ο αρχηγός του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Μιχάλης Χατζηδημητρίου αφού τιμήθηκε όπως και τα υπόλοιπα παιδιά από τον δήμαρχο Ρόδου έκανε τα δικά του παράπονα, αφού έχουν αφαιρεθεί οι κώνοι από τους χώρους parking για τα ΑμεΑ, με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο να δεσμεύεται ότι θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα. Επίσης ο αρχηγός μας ευχαρίστησε όσους έχουν βοηθήσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Editorial

Διαφήμιση