Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Μητέρα με τέσσερα παιδιά, έχτισαν το σπίτι των ονείρων τους με οδηγίες από το you tube

Η Κάρα Μπρούκινγκς είχε μια δύσκολη ζωή. Σχέσεις με άντρες που την κακοποιούσαν, δυο γάμους που στιγματίστηκαν από ενδοοικογενειακή βία ενώ υπέστη παρενόχληση από έναν άντρα που την παρακολουθούσε εμμονικά. Αυτά επηρέασαν την οικογένειά της. Δηλαδή την ίδια και τα παιδιά της. 

«Τα παιδιά μου χρειαζόντουσαν κάτι. Ντρεπόμουν και ανησυχούσα ότι δεν θα είχαν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Θα ήταν αδύναμα», λέει η ίδια. 

Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι για να αλλάξει τη ζωή της οικογένειας. Να χτίσει κάτι από την αρχή. Κι αυτό ήταν ένα σπίτι.  

Η οικογένεια της Κάρα - με πέντε παιδιά, 17, 15, 11 και 2 χρονών - έκαναν μια νέα αρχή χτίζοντας από το τίποτε το δικό τους σπίτι καθώς δεν μπορούσαν να αγοράσουν ένα. 

Αρχικά το πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσουν ήταν ότι δεν είχαν καθόλου γνώσεις για το πως χτίζεται ένα σπίτι! Αυτό όμως δεν τους σταμάτησε. 

Η Κάρα πήρε ένα δάνειο - 150.000 δολάρια - για να αγοράσει τα υλικά και ακολούθησε για να χτίσει το σπίτι βίντεο με οδηγίες από το You Tube! Τελευταίο συστατικό ήταν η ομαδική δουλειά. 

Η ίδια και τα παιδιά της έμαθαν πως να ρίξουν δοκάρια και μπετά, πως να βάζουν τούβλα και κυρίως πως να δουλεύουν όλοι μαζί. 

Έτσι κατάφεραν να χτίσουν ένα σπίτι 320 τμ, με πέντε υπνοδωμάτια, γκαράζ, ένα κατάστημα κι ένα δεντρόσπιτο!

Και κυρίως καταφέραν να ξαναχτίσουν την οικογένειά τους. Πιο δυνατή από ποτέ. 

Ζουν στο σπίτι τους τα τελευταία οκτώ χρόνια και η ίδια υπερηφανεύεται ότι τα παιδιά της είναι πλέον… ατρόμητα. 

Η ιστορία της γυναίκας από το Αρκάνσας έχει κάνει το γύρο του κόσμου κι έχει παίξει στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα. 

http://tvxs.gr/news/life/mitera-me-4-paidia-extise-spiti-me-odigies-apo-...

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση