Διαφήμιση

 

 

 

User login

Μητέρα με τέσσερα παιδιά, έχτισαν το σπίτι των ονείρων τους με οδηγίες από το you tube

Η Κάρα Μπρούκινγκς είχε μια δύσκολη ζωή. Σχέσεις με άντρες που την κακοποιούσαν, δυο γάμους που στιγματίστηκαν από ενδοοικογενειακή βία ενώ υπέστη παρενόχληση από έναν άντρα που την παρακολουθούσε εμμονικά. Αυτά επηρέασαν την οικογένειά της. Δηλαδή την ίδια και τα παιδιά της. 

«Τα παιδιά μου χρειαζόντουσαν κάτι. Ντρεπόμουν και ανησυχούσα ότι δεν θα είχαν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Θα ήταν αδύναμα», λέει η ίδια. 

Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι για να αλλάξει τη ζωή της οικογένειας. Να χτίσει κάτι από την αρχή. Κι αυτό ήταν ένα σπίτι.  

Η οικογένεια της Κάρα - με πέντε παιδιά, 17, 15, 11 και 2 χρονών - έκαναν μια νέα αρχή χτίζοντας από το τίποτε το δικό τους σπίτι καθώς δεν μπορούσαν να αγοράσουν ένα. 

Αρχικά το πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσουν ήταν ότι δεν είχαν καθόλου γνώσεις για το πως χτίζεται ένα σπίτι! Αυτό όμως δεν τους σταμάτησε. 

Η Κάρα πήρε ένα δάνειο - 150.000 δολάρια - για να αγοράσει τα υλικά και ακολούθησε για να χτίσει το σπίτι βίντεο με οδηγίες από το You Tube! Τελευταίο συστατικό ήταν η ομαδική δουλειά. 

Η ίδια και τα παιδιά της έμαθαν πως να ρίξουν δοκάρια και μπετά, πως να βάζουν τούβλα και κυρίως πως να δουλεύουν όλοι μαζί. 

Έτσι κατάφεραν να χτίσουν ένα σπίτι 320 τμ, με πέντε υπνοδωμάτια, γκαράζ, ένα κατάστημα κι ένα δεντρόσπιτο!

Και κυρίως καταφέραν να ξαναχτίσουν την οικογένειά τους. Πιο δυνατή από ποτέ. 

Ζουν στο σπίτι τους τα τελευταία οκτώ χρόνια και η ίδια υπερηφανεύεται ότι τα παιδιά της είναι πλέον… ατρόμητα. 

Η ιστορία της γυναίκας από το Αρκάνσας έχει κάνει το γύρο του κόσμου κι έχει παίξει στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα. 

http://tvxs.gr/news/life/mitera-me-4-paidia-extise-spiti-me-odigies-apo-...

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση