.

Διαφήμιση

 

User login

ΤΟ PROMO VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

H Oργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, παρουσίασε το promo video για τον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

Με βασικό σύνθημα:

«Ο 4ος Μαραθώνιος της Ρόδου σας περιμένει για νέες συγκινήσεις στις 9 Απριλίου 2017. Δηλώστε συμμετοχή στο www.roadstorhodes.com και ζήστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει! »,

δείχνει πλάνα από τη διαδρομή που στο σύνολο της είναι δίπλα στη θάλασσα και στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Το video μπορείτε να το δείτε στο εξής link: www.youtube.com/watch?v=3T3GKq8h0Yw

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων συνεχίζονται  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com, όπως και στα γραφεία της Διοργάνωσης (με μετρητά) στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (οδός Βύρωνος, εντός του βοηθητικού Σταδίου Ρόδου, τηλ. 2241030145/10π.μ.-3μ.μ.) μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017!

Οι εγγραφές για τον αγώνα των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων ολοκληρώνονται στις 24 Μαρτίου 2017.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Ο Χρυσός χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas, μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των  5 χλμ θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα του Ομίλου H Hotels.

Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και  Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.

Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα «φτερά» της Red Bull, χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι

το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS, χορηγοί του αγώνα είναι  οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Best Western Plaza Hotel που φιλοξένει τη Γραμματεία του αγώνα,

ΒΑΠ Κουγιός,  Ioannidis Hotels, Semiramis Hotel.

Χορηγοί είναι ακόμη, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, τα ξενοδοχεία Lindos Hotels και

το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mideast για οργανωμένα ταξίδια στην Ρόδο σε πολύ καλές τιμές.

Η Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews και η διοργάνωση

έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση