.

Διαφήμιση

 

User login

Καλλιτέχνης δηλώνει: «Έχω ακυρώσει πρόσκληση σε τελική οντισιόν για μεγάλο talent show επειδή είχα επαγγελματική υποχρέωση σε φίλο!»

O Νίκος Πήλιος κατάγεται από τη Ρόδο και έκανε διασκευή το «Θλιβερό τοπίο» του Γιάννη Πάριου. Μια επιτυχία των 90sέρχεται σε μια νέα φρέσκια version με νέο ήχο. Μας παραχώρησε συνέντευξη και φαίνεται ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει να δώσει πολλά. Εμείς τον «ανακρίναμε»! Ας τον γνωρίσουμε… 
Γιατί έκανε διασκευή το «Θλιβερό Τοπίο» του Γιάννη Πάριου;
«Γενικά είμαι υπέρ στο να γίνονται διασκευές. Υπάρχει μια τάση να κάνουν διασκευές παλιά αγαπημένα κομμάτια. Κάπως έτσι μου μπήκε η ιδέα, έψαξα να βρω κομμάτια των 90s που ήταν μεγάλες επιτυχίες του τότε και έτσι επανέφερα το "Θλιβερό τοπίο" του Γιάννη Πάριου με πιο φρέσκο ήχο στο τώρα»
Συνεργασίες του...
«Η συνεργασία μου με τον Λευτέρη Πανταζή ήταν αυτή που μου έδωσε το κάτι παραπάνω. Ειναι πολύ επικοινωνιακός, ειναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει εμείς οι νέοι να μελετήσουμε. Με είχε συμβουλέψει να είμαι ο εαυτός μου»
Καλλιτέχνες που τον έχουν στηρίξει στη Ρόδο:
«Ο Νίκος Γιάννου με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και με έχει στηρίξει πάρα πολύ»
Μια τρέλα που έχει κάνει...
«Έχω ακυρώσει πρόσκληση σε τελική οντισιόν για μεγάλο talent show επειδή είχα επαγγελματική υποχρέωση σε φίλο! Δεν το μετάνιωσα ποτέ, προέχουν για εμένα οι άνθρωποι που με έχουν βοηθήσει»
Η άποψη του για τα talent show:
«Τα talent show έχουν χάσει πλέον την δυναμική τους. Εστιάζουν πλέον πιο πολύ στους κριτές και τον παρουσιαστή»
Αν πιστεύει στο πεπρωμένο, στη μοίρα
«Πιστεύω στο πεπρωμένο, στη μοίρα, αλλά νομίζω μπορούμε να την αλλάξουμε σε κάποιο σημείο»
 
Ακούστε τη διασκευή του Γιάννη Πάριου «Θλιβερό Τοπίο» από τον Νίκο Πήλιο:
 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση