.

Διαφήμιση

 

User login

Διευρύνονται οι αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη

Διευρύνονται οι αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη, καθώς αναλαμβάνει αρμοδιότητα σε δυο επιπλέον Διευθύνσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κυκλάδων και από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων τους τομείς των φυσικών πόρων. Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι έχουν οριστεί, για την Δωδεκάνησο ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και για τις Κυκλάδες ο Έπαρχος Κέας – Κύθνου κ. Παναγιώτης Βιτάλης που θα επιτελέσουν σημαντικό έργο, πολλαπλασιάζοντας την δυναμική του νέου σχήματος διοίκησης.

Τις Διευθύνσεις των Κυκλάδων στη Σύρο επισκέφτηκε σήμερα ο κ. Φλεβάρης, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου που εμπεριέχεται σε δυο λέξεις «πνεύμα ομαδικότητας». Αυτή είναι η φιλοσοφία της Περιφερειακής Αρχής και αυτό θα αποτυπωθεί και στη νέα περίοδο που μόλις ξεκίνησε. Η δουλειά στις Διευθύνσεις θα είναι ομαδική και το ίδιο πνεύμα, το γνωστό «team spirit» θα διαπνέει τη συνεργασία Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών, Εντεταλμένων και Περιφερειακών Συμβούλων.

Αρχικά ο κ. Φλεβάρης μετέβη στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων όπου σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα ουσίας και νησιωτικότητας. Ακολούθησε η μετάβασή του στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος όπου με τον ίδιο τρόπο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και η συνεργασία με τα στελέχη ης Υπηρεσίας. Οι προτάσεις των Υπηρεσιών για βελτίωση συγκεκριμένων παραμέτρων της δραστηριότητάς τους θα συγκεντρωθούν απ’ τον κ. Φλεβάρη προκειμένου να ενημερωθεί ο Περιφερειάρχης και τα αρμόδια Υπουργεία. Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι «υπάρχουν ζητήματα λειτουργίας και παραγωγής έργου από τις Διευθύνσεις και τους ανθρώπους μας, το έργο των οποίων αναγνωρίζουμε και τιμούμε που αφορούν την υπέρβαση του χρόνου εργασίας λόγω υποστελέχωσης σε συνδυασμό με την αντικειμενική δυσκολία και το κόστος των μετακινήσεων από νησί σε νησί, που πρέπει άμεσα η Κυβέρνηση να εξετάσει και να επιλύσει ακούγοντας τη φωνή της Αυτοδιοίκησης».

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση