Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Διευρύνονται οι αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη

Διευρύνονται οι αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη, καθώς αναλαμβάνει αρμοδιότητα σε δυο επιπλέον Διευθύνσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κυκλάδων και από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων τους τομείς των φυσικών πόρων. Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι έχουν οριστεί, για την Δωδεκάνησο ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και για τις Κυκλάδες ο Έπαρχος Κέας – Κύθνου κ. Παναγιώτης Βιτάλης που θα επιτελέσουν σημαντικό έργο, πολλαπλασιάζοντας την δυναμική του νέου σχήματος διοίκησης.

Τις Διευθύνσεις των Κυκλάδων στη Σύρο επισκέφτηκε σήμερα ο κ. Φλεβάρης, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου που εμπεριέχεται σε δυο λέξεις «πνεύμα ομαδικότητας». Αυτή είναι η φιλοσοφία της Περιφερειακής Αρχής και αυτό θα αποτυπωθεί και στη νέα περίοδο που μόλις ξεκίνησε. Η δουλειά στις Διευθύνσεις θα είναι ομαδική και το ίδιο πνεύμα, το γνωστό «team spirit» θα διαπνέει τη συνεργασία Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών, Εντεταλμένων και Περιφερειακών Συμβούλων.

Αρχικά ο κ. Φλεβάρης μετέβη στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων όπου σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν θέματα ουσίας και νησιωτικότητας. Ακολούθησε η μετάβασή του στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος όπου με τον ίδιο τρόπο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και η συνεργασία με τα στελέχη ης Υπηρεσίας. Οι προτάσεις των Υπηρεσιών για βελτίωση συγκεκριμένων παραμέτρων της δραστηριότητάς τους θα συγκεντρωθούν απ’ τον κ. Φλεβάρη προκειμένου να ενημερωθεί ο Περιφερειάρχης και τα αρμόδια Υπουργεία. Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι «υπάρχουν ζητήματα λειτουργίας και παραγωγής έργου από τις Διευθύνσεις και τους ανθρώπους μας, το έργο των οποίων αναγνωρίζουμε και τιμούμε που αφορούν την υπέρβαση του χρόνου εργασίας λόγω υποστελέχωσης σε συνδυασμό με την αντικειμενική δυσκολία και το κόστος των μετακινήσεων από νησί σε νησί, που πρέπει άμεσα η Κυβέρνηση να εξετάσει και να επιλύσει ακούγοντας τη φωνή της Αυτοδιοίκησης».

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση