Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

Με μεγάλη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι το δασαρχείο Ρόδου, κατόπιν αιτήσεως που υπέβαλε η «Αλεκτρώνα ΚΟΙΝΣΕΠ», έδωσε θετική απάντηση για τον καθαρισμό του μονοπατιού από την πλευρά της Παστίδας προς τη Φιλέρημο.
Καλούμε, λοιπόν, όλους, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μία πεζοπορία με σκοπό τον καθαρισμό του συγκεκριμένου μονοπατιού. Η συγκέντρωση των εθελοντών θα γίνει την Παρασκευή 21 Απριλίου και ώρα 9:00 π.μ στον προαύλιο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου της Παστίδας.
Η ανάβασή μας θα έχει τη μορφή φυσιολατρικής περιήγησης περνώντας από το μονοπάτι δίπλα από το μνημείο της Δωρικής πηγής και φτάνοντας στην κορυφή του λόφου, θα εκκλησιαστούμε στην Ιερά Μονής Ζωοδόχου Πηγής, της οποίας η χάρη τιμάται τη συγκεκριμένη ημέρα. Κατά την κατάβαση, κάποιοι από τους εθελοντές θα καθαρίσουν τη διαδρομή ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταφέρουν τα κλαδιά σε σημεία, όπου θα μας υποδείξει το δασαρχείο.

Για τη διευκόλυνση όλων καλό θα ήταν κάθε ένας από τους εθελοντές να έχει μαζί του κάποιο εργαλείο, το οποίο θα βοηθάει στο έργο της κοπής και της απομάκρυνσης των κλαδιών, όπως επίσης και για την ασφάλειά σας συστήνεται να έχετε προστατευτικά γάντια, ψαλίδι, πριόνι, ταχρά, δρεπάνι και τσουγκράνα.
Το τέλος αυτής της περιήγησης θα μας βρει ξανά στον χώρο του παλιού σχολείου Παστίδας για να ανταλλάξουμε τις εντυπώσεις μας. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την ιστορία και την ιερότητα του χώρου της Φιλερήμου και πολλές εκπλήξεις.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση