Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

Με μεγάλη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι το δασαρχείο Ρόδου, κατόπιν αιτήσεως που υπέβαλε η «Αλεκτρώνα ΚΟΙΝΣΕΠ», έδωσε θετική απάντηση για τον καθαρισμό του μονοπατιού από την πλευρά της Παστίδας προς τη Φιλέρημο.
Καλούμε, λοιπόν, όλους, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μία πεζοπορία με σκοπό τον καθαρισμό του συγκεκριμένου μονοπατιού. Η συγκέντρωση των εθελοντών θα γίνει την Παρασκευή 21 Απριλίου και ώρα 9:00 π.μ στον προαύλιο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου της Παστίδας.
Η ανάβασή μας θα έχει τη μορφή φυσιολατρικής περιήγησης περνώντας από το μονοπάτι δίπλα από το μνημείο της Δωρικής πηγής και φτάνοντας στην κορυφή του λόφου, θα εκκλησιαστούμε στην Ιερά Μονής Ζωοδόχου Πηγής, της οποίας η χάρη τιμάται τη συγκεκριμένη ημέρα. Κατά την κατάβαση, κάποιοι από τους εθελοντές θα καθαρίσουν τη διαδρομή ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταφέρουν τα κλαδιά σε σημεία, όπου θα μας υποδείξει το δασαρχείο.

Για τη διευκόλυνση όλων καλό θα ήταν κάθε ένας από τους εθελοντές να έχει μαζί του κάποιο εργαλείο, το οποίο θα βοηθάει στο έργο της κοπής και της απομάκρυνσης των κλαδιών, όπως επίσης και για την ασφάλειά σας συστήνεται να έχετε προστατευτικά γάντια, ψαλίδι, πριόνι, ταχρά, δρεπάνι και τσουγκράνα.
Το τέλος αυτής της περιήγησης θα μας βρει ξανά στον χώρο του παλιού σχολείου Παστίδας για να ανταλλάξουμε τις εντυπώσεις μας. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την ιστορία και την ιερότητα του χώρου της Φιλερήμου και πολλές εκπλήξεις.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση