.

Διαφήμιση

 

User login

ΔΟΠΑΡ - Εκδήλωση των απονομών για το τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάσχα 2017

Με πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των απονομών για το τουρνουά  Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάσχα 2017 που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΡ ΡΟΔΟΥ εχθές στην αίθουσα  του Δημοτικού θεάτρου Ρόδου .

Το Τουρνουά  στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότερα από  800 παιδιά που ανήκαν στις  Ακαδημίες champion Κύπρου, Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω, Αργοναύτες Καλύμνου,  Γ.Α.Σ Ιαλυσού, Α.Σ Ρόδου ,Γ.Σ Διαγόρα ,Γ.Σ Φοίβου Κ. Α.Σ Ηρακλή Μ.  Α.Σ. Αστέρας Π. είχε ως κύρια κατεύθυνση την σωματική και πνευματική καλλιέργεια των παιδιών στο πλαίσιο του Δίπτυχου « Πολιτισμός –  Αθλητισμός» .

Ο σκοπός του τουρνουά που ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στη ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση , η ενίσχυση της ευγενούς άμμιλας μεταξύ των αθλητών η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων επιτεύχθη στο έπακρο για άλλη μια χρονιά. Παράλληλα η διοργάνωση συνέβαλε στη προβολή του νησιού μας ως ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός. Δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την φιλοξενία του όμορφου νησιού μας ,την ντόπια παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Κλείνοντας θα ήταν παράλειψη ο ΔΟΠΑΡ   να μην ευχαριστήσει τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης   που με την πολύτιμη συνδρομή  τους βοήθησαν στην επιτυχή για άλλη μια χρονιά έκβαση του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Πάσχα 2017.  

                                Με αθλητικούς  χαιρετισμούς

                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ

                                    ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση