Διαφήμιση

 

 

 

User login

Για παράβαση καθήκοντος δήμαρχος που απολύει συμβασιούχους

Μπροστά, έστω και αργά, παίρνουν οι Αποκεντρωμένες σε όλη τη χώρα σχετικά με το θέμα των συμβασιούχων μετά και την από 10/3/2017 εγκύκλιο Σκουρλέτη με την οποία στην ουσία τις καλούσε να ασκήσουν έλεγχο νομιμότητας και να επιβάλουν πειθαρχικές ποινές σε όσους δημάρχους αρνούνται να παρατείνουν τις συμβάσεις καθαριότητας.

Έτσι, μετά την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, που, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, ακύρωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων για την απόλυση των συμβασιούχων καθαριότητας, η νέα παρέμβαση έρχεται αυτή τη φορά από τη Μακεδονία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης με την υπ’ αριθμόν 7740/30.3.2017 απόφαση του γενικού γραμματέα Νικήτα Φραγκισκάκη, καλεί σε απολογία τον  δήμαρχο Κασσάνδρας Βασίλη Κυρίτση «λόγω του ότι αρνήθηκε να εφαρμόσει το άρθρο 16 του ν. 4429/2016 για το πειθαρχικό αδίκημα της παράβασης καθήκοντος».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, o δήμαρχος Κασσάνδρας είναι ένας από εφτά αιρετούς σε όλη την Ελλάδα (Κορινθίων, Ανατολικής Μάνης, ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας και εσχάτως: Νεάπολης-Συκεών, Αμφίπολης και Κιλκίς) που αρνούνται να εφαρμόσουν το νόμο και να παρατείνουν τις συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα. Μάλιστα, πρόσφατα, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, με απόφασή του, παρότι ο δήμος του διαθέτει νομικό σύμβουλο  με μηνιαίο μισθό 2.036 ευρώ έδωσε 4.000 σε εξωτερικό συνεργάτη – δικηγόρο της ΚΕΔΕ για να πολεμήσει τους συμβασιούχους με κάθε τρόπο.

Να σημειωθεί ότι, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, υπήρξαν αντιδράσεις στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ για την εγκύκλιο Σκουρλέτη με προεξάρχοντες τους Γ. Πατούλη και Λ. Κυριζογλου.

Σημ. Φωτο αρχείου από παλαιότερη κατάληψη των απολυμένων συμβασιούχων στο δημαρχείο Κασσάνδρας

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση