Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

«Το Περιφερειακό φυτώριο στηρίζει το πράσινο του Δήμου Ρόδου»

Μετά από απόφαση  του Δ. Σ. του Περιφερειακού φυτωρίου αποφασίστηκε το Φυτώριο της Περιφέρειας να στηρίξει τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ρόδου αλλά και τα νησιά της Δωδεκανήσου προσφέροντας δωρεάν καλλωπιστικά και δασικά δενδρύλλια συμβάλλοντας στον εξωραϊσμό και τον καλλωπισμό τους.

Για τον λόγο αυτό  ο Πρόεδρος του Φυτωρίου κ. Μπαριανάκης με τον Γεωπόνο ΤΕ  κ. Ρένεση  σε συνεργασία με την Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Ρόδου με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Κρεμαστινού και τον Γεωπόνο κ. Γεραβέλη προγραμμάτισαν μια σειρά από επισκέψεις σε Δημοτικά διαμερίσματα του Νησιού με σκοπό να καταγράψουν τις ανάγκες τους  σε φυτικό υλικό.

Οι επισκέψεις άρχισαν την Πέμπτη  4/5/2017 όπου επισκέφτηκαν το Δημοτικό Διαμέρισμα Ιαλυσού με την Πρόεδρο κ. Ερμίνα Μπότσαρη και την Δημοτική Κοινότητα Φανών με τον Πρόεδρο κ Βασίλη Νικολίτση.

Το Περιφερειακό Φυτώριο ήδη διανείμει δωρεάν κάθε χρόνο 20.000 περίπου φυτά στην επικράτεια της Περιφέρειας όμως με αυτή την κίνηση θέλει να καταγράψει τις  υπάρχουσες ανάγκες έτσι ώστε την επόμενη φυτευτική περίοδο να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός.

Ο  κ. Μπαριανάκης δήλωσε ότι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν και στα νησιά της Δωδεκανήσου όπως επίσης προγραμματισμός γίνεται και για τις Κυκλάδες.

                                                                                          Ο

                                                                                       Πρόεδρος     

                                                                                   Μιχαήλ    Μπαριανάκης

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση