Διαφήμιση

 

 

 

User login

«Το Περιφερειακό φυτώριο στηρίζει το πράσινο του Δήμου Ρόδου»

Μετά από απόφαση  του Δ. Σ. του Περιφερειακού φυτωρίου αποφασίστηκε το Φυτώριο της Περιφέρειας να στηρίξει τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ρόδου αλλά και τα νησιά της Δωδεκανήσου προσφέροντας δωρεάν καλλωπιστικά και δασικά δενδρύλλια συμβάλλοντας στον εξωραϊσμό και τον καλλωπισμό τους.

Για τον λόγο αυτό  ο Πρόεδρος του Φυτωρίου κ. Μπαριανάκης με τον Γεωπόνο ΤΕ  κ. Ρένεση  σε συνεργασία με την Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Ρόδου με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Κρεμαστινού και τον Γεωπόνο κ. Γεραβέλη προγραμμάτισαν μια σειρά από επισκέψεις σε Δημοτικά διαμερίσματα του Νησιού με σκοπό να καταγράψουν τις ανάγκες τους  σε φυτικό υλικό.

Οι επισκέψεις άρχισαν την Πέμπτη  4/5/2017 όπου επισκέφτηκαν το Δημοτικό Διαμέρισμα Ιαλυσού με την Πρόεδρο κ. Ερμίνα Μπότσαρη και την Δημοτική Κοινότητα Φανών με τον Πρόεδρο κ Βασίλη Νικολίτση.

Το Περιφερειακό Φυτώριο ήδη διανείμει δωρεάν κάθε χρόνο 20.000 περίπου φυτά στην επικράτεια της Περιφέρειας όμως με αυτή την κίνηση θέλει να καταγράψει τις  υπάρχουσες ανάγκες έτσι ώστε την επόμενη φυτευτική περίοδο να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός.

Ο  κ. Μπαριανάκης δήλωσε ότι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν και στα νησιά της Δωδεκανήσου όπως επίσης προγραμματισμός γίνεται και για τις Κυκλάδες.

                                                                                          Ο

                                                                                       Πρόεδρος     

                                                                                   Μιχαήλ    Μπαριανάκης

Γράφεις ελεύθερα...

Οικονομική Πολιτική: Βάρος στοχασμού βέλτιστης λύσης. Του Ηλία Καραβόλια. 

http://readfree.gr/node/12446

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση