Διαφήμιση

 

 

 

User login

Την επίσπευση και την ολοκλήρωση των προληπτικών δράσεων για την αντιπυρική περίοδο ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με σειρά εγγράφων που απέστειλε προς τους αρμόδιους φορείς (Δήμους, Δασική Υπηρεσία) για θέματα Πολιτικής Προστασίας και εν όψει της Αντιπυρικής Περιόδου που ξεκίνησε πρόσφατα, ζήτησε την επίσπευση και την ολοκλήρωση των προληπτικών ενεργειών που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της πυροπροστασίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε:

  • την προετοιμασία Γραφείων Πολιτικής Προστασίας Δήμων Δωδεκανήσου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών κατά τη νέα Αντιπυρική Περίοδο,

  • σχέδια εκκένωσης κατασκηνώσεων,

  • έργα αντιπυρικής προστασίας δασών και δασικών εκτάσεων,

  • καθαρισμούς βλάστησης για τη μείωση κινδύνου για δασικές πυρκαγιές,

  • λήψη μέτρων πρόληψης για δασικές πυρκαγιές.

Εντός των προσεχών ημερών, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με τους δήμους της Δωδεκανήσου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής μας, θα προχωρήσουν σε δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για αντιμετώπιση των πυρκαγιών και του καύσωνα.

Γράφεις ελεύθερα...

Οικονομική Πολιτική: Βάρος στοχασμού βέλτιστης λύσης. Του Ηλία Καραβόλια. 

http://readfree.gr/node/12446

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση