Διαφήμιση

 

 

 

User login

Την επίσπευση και την ολοκλήρωση των προληπτικών δράσεων για την αντιπυρική περίοδο ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με σειρά εγγράφων που απέστειλε προς τους αρμόδιους φορείς (Δήμους, Δασική Υπηρεσία) για θέματα Πολιτικής Προστασίας και εν όψει της Αντιπυρικής Περιόδου που ξεκίνησε πρόσφατα, ζήτησε την επίσπευση και την ολοκλήρωση των προληπτικών ενεργειών που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της πυροπροστασίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε:

  • την προετοιμασία Γραφείων Πολιτικής Προστασίας Δήμων Δωδεκανήσου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών κατά τη νέα Αντιπυρική Περίοδο,

  • σχέδια εκκένωσης κατασκηνώσεων,

  • έργα αντιπυρικής προστασίας δασών και δασικών εκτάσεων,

  • καθαρισμούς βλάστησης για τη μείωση κινδύνου για δασικές πυρκαγιές,

  • λήψη μέτρων πρόληψης για δασικές πυρκαγιές.

Εντός των προσεχών ημερών, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με τους δήμους της Δωδεκανήσου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής μας, θα προχωρήσουν σε δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για αντιμετώπιση των πυρκαγιών και του καύσωνα.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση