Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Την επίσπευση και την ολοκλήρωση των προληπτικών δράσεων για την αντιπυρική περίοδο ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με σειρά εγγράφων που απέστειλε προς τους αρμόδιους φορείς (Δήμους, Δασική Υπηρεσία) για θέματα Πολιτικής Προστασίας και εν όψει της Αντιπυρικής Περιόδου που ξεκίνησε πρόσφατα, ζήτησε την επίσπευση και την ολοκλήρωση των προληπτικών ενεργειών που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της πυροπροστασίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χ. Κόκκινος ζήτησε:

  • την προετοιμασία Γραφείων Πολιτικής Προστασίας Δήμων Δωδεκανήσου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών κατά τη νέα Αντιπυρική Περίοδο,

  • σχέδια εκκένωσης κατασκηνώσεων,

  • έργα αντιπυρικής προστασίας δασών και δασικών εκτάσεων,

  • καθαρισμούς βλάστησης για τη μείωση κινδύνου για δασικές πυρκαγιές,

  • λήψη μέτρων πρόληψης για δασικές πυρκαγιές.

Εντός των προσεχών ημερών, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με τους δήμους της Δωδεκανήσου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής μας, θα προχωρήσουν σε δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για αντιμετώπιση των πυρκαγιών και του καύσωνα.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση