Διαφήμιση

 

 

 

User login

Η Χριστίνα Τσάφου στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ 90,6 FM !

Ακούστε όλο το ηχητικό από την εκπομπή «stΑΡΤ music»:

https://youtu.be/3wFY5PmPK5E

Ακούστε την ξεκαρδιστική τηλεφωνική έκπληξη του Παύλου Χαϊκάλη ως «Βασίλης» από την Πεντέλη στην Χριστίνα Τσάφου.

Τι έκανε ο Παύλος Χαικάλης την ώρα της συνέντευξης; 

https://youtu.be/n4TZtBIF9MQ

ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:

«Τώρα άρχισαν να μαθαίνουν το όνομα μου που θα πάρω σύνταξη!» 

«Τον Παύλο Χαικάλη τον προτιμώ ως ηθοποιό συνάδελφο και όχι πολιτικό!» 

«Ο Χρήστος Ζαχαριάδης (γιος της) Τον κυνηγάει η εικόνα «Ο γιος της Τσάφου», όταν πήγε στη δραματική σκέψου δεν είπε ότι είμαι η μητέρα του!» 

«Ούτε κατά διάνοια δεν θα έβαζα συμμετοχή στο Survivor»

«Αυτή η δημοτικότητα που έχουν οι παίχτες του Survivor και των τηλεοπτικών αυτών παιχνιδιών είναι προσωρινή! Δεν έχω δει ποτέ το Survivor! Ξέρω πχ ότι είναι ο Χρανιώτης μέσα. Αξιόλογος συνάδελφος! Για τον Σπαλιάρα ξέρω ότι είναι ένας ψηλός!» 

«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το Survivor ήρθε και ισοπέδωσε οτι υπήρχε απέναντι του. Δύσκολα κρατήθηκαν κάποια πράγματα. Το Survivor έκανε κακό σε πολλές εκπομπές» 

«Μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο "Dancing with the stars" και είπα από μέσα μου, δεν είμαστε καλά! Μου είχαν στείλει μήνυμα, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ! 

Όταν είδα και πήγανε και κάτι μεγάλες κυρίες, τώρα δεν θα πω ονόματα. Πήγαν και κάποια ονόματα που δεν γινόταν να πάνε! Κάτσε να πήγαινα και να έφευγα από την πρώτη εβδομάδα;» (Γέλια)

«Επίσημα δεν μας έχουν πει αν θα συνεχίσουν "Οι συμμαθητές" για 4η χρονιά. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα συνεχίσουμε... Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει. Αλλά έτσι γινόταν και τις άλλες χρονιές...»

«Ολοκληρωμένες συμμετοχές σε τηλεοπτικά σήριαλ, εννοώ να είσαι από την αρχή μέχρι το τέλος ήρθαν μετά από 21 χρόνια δουλειάς!»

«Εμένα το όνειρο μου ήταν να υπάρχω στη δουλεία (...) Πρέπει πλέον δυο φορές το χρόνο το λιγότερο να χτυπάει το τηλέφωνο σου και να σε θέλει κάποιος για δουλειά»

«Εγώ ευτυχώς ήμουν πάντα στον ΑΝΤ1 (...) Δεν έχω πρόβλημα γιατί δεν ήμουν στο Mega! Οι συνάδελφοι μου που ήταν στο mega έχουν μεγάλο πρόβλημα, δεν έχουν πληρωθεί!»

«Αν έχω πάει σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ειλικρινά δεν το θυμάμαι. Αν έχω πάει ίσως να ήταν μια φορά, αλλά παλιά! Είχα κάνει δυο φορές guest στο πάτερ ημών με τον Καρρά! Εκεί είχα μια μικρή επαφή μαζί της και μου έκανε εντύπωση η πολύ ενέργεια που είχε. Δεν είναι τυχαίο αυτό!» 

«Δεν με έχουν καλέσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν ξέρω το γιατί...» 

«Τελευταία πήγα στη Φαίη Σκορδά, είναι γλυκύτατη. Είναι πάρα πολύ διαφορετικές με την Ελένη Μενεγάκη!» 

«Μπερδεύομαι! Δεν βγάζω άκρη με το internet!»

«Ο ρόλος της Μαρούλας στην Ονειροπαγίδα είναι ο ρόλος που με συμμάζεψε εμένα προσωπικά»

«Ο έρωτας ποια είναι για τους νέους! Τη μοναξιά την φοβάμαι πάρα πολύ, αλλά πιο πολύ την ανημποριά»

«Δεν υπάρχουν σταρ στην εποχή μας και σταριλίκια. Νομίζω δεν χρειάζονται!»

«Ήμουν από τους ανθρώπους που ήθελα να κάνω πολλά παιδιά, άσχετα που δεν τα κατάφερα (...) Πάλι καλά που έχω τον Χρήστο!» 

«Η πιο σημαντική επαγγελματική στιγμή ήταν όταν ο μεγάλος δάσκαλος μας, ο Κάρολος Κουν μου εμπιστεύτηκε ρόλο!»

«Εύχομαι στον Αλέξη Τσίπρα να καταφέρει να κάνει κάτι. Μέχρι στιγμής τα καλά αυτά πράγματα που έχει κάνει είναι σταγόνα στον ωκεανό!»

«Από την τηλεόραση επωφελήθηκα οικονομικά περισσότερο από το θέατρο!» 

«Τρελαίνομαι να βλέπω "So you think you can dance"!  Με τον Ιβαν ήμασταν σε παράσταση στον "Βιολιστή στη στέγη" Που είχε και πέντε με έξι χορευτές. Τους βγάζω πολλά καπέλα στους χορευτές!»

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Αν έχει πραγματοποιήσει τα όνειρα της:

«Εμένα το όνειρο μου ήταν να υπάρχω στη δουλεία. Να μην βρεθώ ποτέ απ´ έξω. Δεν είχα ποτέ το όνειρο ας πούμε να είμαι το πρώτο όνομα. Σαν χαρακτήρας ήμουν έτσι από την φύση μου. Απλά επειδή αγαπώ αυτή τη δουλειά και μου δίνει ζωή είχα το άγχος μην βρεθώ απ έξω. Όταν έκανα τον γιο μου ανησυχούσα μήπως και βρεθώ απ έξω. Ήθελα να είμαι μέσα σε αυτή τη δουλειά που με μαγεύει, μου δίνει τόσα πολλά!»

Πρέπει πλέον δυο φορές το χρόνο το λιγότερο να χτυπάει το τηλέφωνο σου και να σε θέλει κάποιος για δουλειά. Από τις πλέον πιο ανασφαλείς δουλειές αυτή του ηθοποιού» 

Για τηλεόραση:

«Το θέατρο ήταν 20 χρόνια στη ζωή μου πριν μπει η τηλεόραση! Ολοκληρωμένες συμμετοχές σε τηλεοπτικά σήριαλ, εννοώ να είσαι από την αρχή μέχρι το τέλος ήρθαν μετά από 21 χρόνια δουλειάς! 

Στο τρίτο επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς" πήγαινα στη Λαϊκή αγορά και άρχισαν να με αναγνωρίζουν και μου φάνηκε περίεργο! Τώρα άρχισαν να μαθαίνουν το όνομα μου που θα πάρω σύνταξη! 

Εγώ ευτυχώς ήμουν πάντα στον ΑΝΤ1, εκτός από ένα σήριαλ που έχω κάνει στο Mega. Έτσι όλες μου οι δουλειές έχουν πληρωθεί τα δικαιώματα μου τα πνευματικά τα εισπράττω δυο φορές το χρόνο από τις επαναλήψεις. Δεν είναι σπουδαία ποσά αλλά τα παίρνουμε. Δεν έχω πρόβλημα γιατί δεν ήμουν στο Mega!  Δεν έτυχε να κάνω σειρά στο mega. Μόνο τις γοργόνες που αυτές δεν τις επαναλαμβάνουνε. Οι συνάδελφοι μου που ήταν στο mega έχουν μεγάλο πρόβλημα, δεν έχουν πληρωθεί! Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό με το mega. Είχε σοβαρή αντιμετώπιση σε όλα του! Μακάρι να ξανά ανοίξει γιατί είναι κακό για όλους μας. 

Από την τηλεόραση επωφελήθηκα οικονομικά περισσότερο από το θέατρο!» 

Για Συμμαθητές:

«Επίσημα δεν μας έχουν πει αν θα συνεχίσουν "Οι συμμαθητές" για 4η χρονιά. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα συνεχίσουμε... Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει. Αλλά έτσι γινόταν και τις άλλες χρονιές. Αργούσαν πολύ να πάρουν την απόφαση, κάνανε συμβούλια επί συμβουλίων και στο τέλος όταν καταστάλαζε το πράγμα και έβρισκαν τον τρόπο που θα το συνεχίσουμε μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας έκλειναν για την σεζόν. Απλά τώρα το βλέπω λίγο δύσκολο γιατί δεν πήγε τόσο καλά τον τελευταίο καιρό. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το Survivor ήρθε και ισοπέδωσε οτι υπήρχε απέναντι του. Δύσκολα κρατήθηκαν κάποια πράγματα. Το Survivor έκανε κακό σε πολλές εκπομπές»

Αν την αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης:

«Όχι ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά μου έλεγαν που θα μπω και έβρισκα τα περσινά νούμερα τηλεθέασης. Βαρέθηκα λοιπόν να ψάχνω οπότε στο γύρισμα πήγαινα και μου έλεγαν τα παιδιά, μπερδεύομαι! Δεν βγάζω άκρη με το internet!»

Για το Survivor και αν θα έβαζε συμμετοχή αν ήταν στην αρχή της καριέρας της:

«Ούτε κατά διάνοια δεν θα έβαζα συμμετοχή στο Survivor. Με τίποτα. Δεν είναι δουλειά μου αυτή, η δουλειά μου είναι η υποκριτική! Αυτή η δημοτικότητα που έχουν οι παίχτες του Survivor και των τηλεοπτικών αυτών παιχνιδιών είναι προσωρινή! Δεν έχω δει ποτέ το Survivor!

Δεν έχω χρόνο να δω το Survivor και δεν ξέρω και πολλούς. Ξέρω πχ ότι είναι ο Χρανιώτης μέσα. Αξιόλογος συνάδελφος! Για τον Σπαλιάρα ξέρω ότι είναι ένας ψηλός!»

Ποιος ρόλος ήταν αυτός που την συμμάζεψε:

«Ο ρόλος της Μαρούλας στην Ονειροπαγίδα είναι ο ρόλος που με συμμάζεψε εμένα προσωπικά»

Για τον έρωτα και την μοναξιά:

«Ο έρωτας ποια είναι για τους νέους! Είναι η πραγματικότητα σκληρή, τι να κάνουμε; Ο έρωτας θέλει μέσα και παραμύθι, αλλιώς δεν είναι έρωτας. 

Τη μοναξιά την φοβάμαι πάρα πολύ, αλλά πιο πολύ την ανημποριά. Όταν είσαι μόνος και ανήμπορος, τότε είναι η σκληρή εικόνα ενός ανθρώπου»

Για την υπερβολή και τα σταριλίκια:

«Δεν υπάρχουν σταρ στην εποχή μας και σταριλίκια. Νομίζω δεν χρειάζονται! Ο Κούρκουλος, η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αυτοί ήταν σταρ!»

Η πιο σημαντική στιγμή επαγγελματική και προσωπική:

«Μια μεγάλη προσωπική στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έκανα το παιδί μου και ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς. Ήμουν από τους ανθρώπους που ήθελα να κάνω πολλά παιδιά, άσχετα που δεν τα κατάφερα. Δυστυχώς δεν ήταν ο λόγος αυτός. Εννοώ το άγχος μου να μην χαθώ από τον χώρο. Πάλι καλά που έχω τον Χρήστο! 

 

Στην επαγγελματική μου πορεία η πιο σημαντική επαγγελματική στιγμή ήταν όταν ο μεγάλος δάσκαλος μας, ο Κάρολος Κουν μου εμπιστεύτηκε ρόλο! Είναι βιώματα που τα κρατάω στην ψυχή μου!» 

Πρόσωπο με πρόσωπα:

«Ο Παύλος Χαικάλης είναι μεγάλο ταλέντο, υπέροχος καλλιτέχνης και συνεργάτης. Έχουμε δουλέψει στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Ο θεός τον έλουσα με πάρα πολύ ταλέντο. Τον προτιμώ ως ηθοποιό συνάδελφο και όχι πολιτικό

Εύχομαι στον Αλέξη Τσίπρα να καταφέρει να κάνει κάτι. Μέχρι στιγμής τα καλά αυτά πράγματα που έχει κάνει είναι σταγόνα στον ωκεανό! 

Ο Χρήστος Ζαχαριάδης (γιος της) είναι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στον κόσμο για εμένα. Με τις τελευταίες παραστάσεις που είχε μου είπαν τα καλύτερα για τον ίδιο. Τον κυνηγάει η εικόνα "Ο γιος της Τσάφου", όταν πήγε στη δραματική σκέψου δεν είπε ότι είμαι η μητέρα του! Εύχομαι να έχει γερό στο μάχη και καλή τύχη στη δουλειά που επέλεξε αυτή του ηθοποιού!» 

Η Μaριαννα Τουμασάτου είναι πολύ γλυκιά. Πάρα πολύ επαγγελματίας και πάρα πολύ όμορφη! 

Αν έxω πάει σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ειλικρινά δεν το θυμάμαι. Αν έχω πάει ίσως να ήταν μια φορά, αλλά παλιά! Ξέρεις που την θυμάμαι πιο πολύ; Είχα κάνει δυο φορές guest στο πάτερ ημών με τον Καρρά! Εκεί είχα μια μικρή επαφή μαζί της και μου έκανε εντύπωση η πολύ ενέργεια που είχε. Δεν είναι τυχαίο αυτό! Δεν με έχουν καλέσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν ξέρω το γιατί... 

Τελευταία πήγα στη Φαίη Σκορδά. Είναι γλυκύτατη! Είναι πάρα πολύ διαφορετικές με την Ελένη Μενεγάκη! 

Η πρόταση για συμμετοχή σε τηλεοπτικό show:

«Τρελαίνομαι να βλέπω "So you think you can dance"!  Με τον Ιβαν ήμασταν σε παράσταση στον "Βιολιστή στη στέγη" Που είχε και πέντε με έξι χορευτές. Τους βγάζω πολλά καπέλα στους χορευτές!

Μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο "Dancing with the stars" και είπα από μέσα μου, δεν είμαστε καλά! Μου είχαν στείλει μήνυμα, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ! Όταν είδα και πήγανε και κάτι μεγάλες κυρίες, τώρα δεν θα πω ονόματα. Πήγαν και κάποια ονόματα που δεν γινόταν να πάνε! Κάτσε να πήγαινα και να έφευγα από την πρώτη εβδομάδα;» (Γέλια)

Ραδιοφωνικά παιχνίδια!

Πρώτη σκέψη ακούγοντας μια λέξη:

Στη λέξη καλάμι είπε: ψάρεμα

Στη λέξη βιβλίο είπε: βιβλιοφάγος

Στη λέξη αγκίστρι είπε: Μελανούρι

Στη λέξη διάδρομος γυμναστικής είπε: Κρέμασμα ρούχων (γέλια)

Στη λέξη θρανίο είπε: καρδούλες

Στη λέξη πεθερά είπε οτι η πεθερά της ήταν ντερμπεντέρα!

Ακούστε την ξεκαρδιστική τηλεφωνική έκπληξη του Παύλου Χαϊκάλη ως «Βασίλης» από την Πεντέλη στην Χριστίνα Τσάφου.

Τι έκανε ο Παύλος Χαικάλης την ώρα της συνέντευξης; 

https://youtu.be/n4TZtBIF9MQ

Ακούστε όλο το ηχητικό από την εκπομπή «stΑΡΤ music»:

https://youtu.be/3wFY5PmPK5E

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση