Διαφήμιση

 

 

 

User login

Ευχαριστίες του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου στον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο, για την συμβολή της Περιφέρειας στην επιτυχημένη διεξαγωγή των διεθνών αγώνων σκοποβολής

Επόμενος στόχος η καθιέρωση μόνιμου διεθνούς αγώνα σκοποβολής στο νησί της Ρόδου

Λίγες μόνο μέρες μετά την καθόλα επιτυχημένη διεξαγωγή του Διεθνούς Αγώνα Σκοποβολής «Mediterranean Extreme Open 2017» που ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Σκοπευτήριο του Καλαμώνα, μέλη της διοίκησης του Ομίλου επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Σκοπός της επίσκεψης των κκ Κώστα Χαλκιόπουλου, Δημήτρη Ζώχου και Μιχάλη Μάχλη, παρόντος και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χρήστου Ευστρατίου, ήταν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη, στον οποίον έδωσαν τιμητική πλακέτα, για την ενεργό στήριξη της Περιφέρειας στις δραστηριότητες του Σκοπευτικού Ομίλου και στην προσπάθειά του να καταστήσει το νησί της Ρόδου σημείο αναφοράς για την διεξαγωγή διεθνών αγωνιστικών συναντήσεων.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν τον κ. Χρήστο Ευστρατίου για την πολύτιμή βοήθειά του, όσον αφορά την προετοιμασία των υποδομών για την διεξαγωγή του Αγώνα «Mediterranean Extreme Open 2017», στον οποίον έλαβαν μέρος συνολικά 95 σκοπευτές, με τους 33 από αυτούς να προέρχονται από επτά  χώρες του εξωτερικού. Μεταξύ αυτών, κορυφαία ονόματα όπως του Frank Garcia (USA), Jorge Ballesteros (ESP), Dotan Toibis (ISR), Martina Sera (CZE), Josef Rakusan (CZE) και Michal Stepan (CZE), που  ανέβασαν το επίπεδο του αγώνα.

Οι εκπρόσωποι του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου τόνισαν την σημασία των διοργανώσεων αυτών στο νησί της Ρόδου, τόσο ως προς τη συμβολή τους στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, όσο και για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος του νησιού και μάλιστα σε μήνες εκτός τουριστικής αιχμής.

Η ιδιαιτέρως επιτυχημένη διοργάνωση  του «Mediterranean Extreme Open 2017» που έγινε το τριήμερο 19-21 Μαΐου και οι εξαιρετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες,  από την άψογη διοργάνωση, την κατάλληλότητα και την επάρκεια  των υποδομών, ανοίγουν το δρόμο για την διεκδίκηση ακόμα μεγαλύτερων διεθνών διοργανώσεων στο νησί. Όπως οι εκπρόσωποι του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη, στόχος τους είναι η θεσμοθέτηση διεθνών αγώνων σκοποβολής που θα γίνονται μόνιμα στο νησί,  χαρίζοντας στη Ρόδο  μια μόνιμη θέση  στο καλεντάρι των ετήσιων διοργανώσεων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής ISSF, προσελκύοντας ταυτόχρονα  τουρισμό υψηλής εισοδηματικής στάθμης από όλο των κόσμο.

Ο κ. Χατζημάρκος από την πλευρά του, συνεχάρη τα μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου για την δράση τους. Τόνισε ότι οι πρωτοβουλίες τους απηχούν απολύτως το πνεύμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που είναι η προσέλκυση και διοργάνωση μεγάλων διεθνών αλλά και παγκόσμιων αθλητικών συναντήσεων, που φέρνουν το νησί της Ρόδου και το Νότιο Αιγαίο συνολικά, στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, με χαρακτηριστικά παραδείγματα, τον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, τους Διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο, που λόγω της μεγάλης  επιτυχίας του , θα διεξαχθεί και πάλι στη Ρόδο το 2018. Ευχήθηκε και αυτή η «βολή» του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου να βρει με ακρίβεια το στόχο της και δήλωσε πως η συμβολή και η συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση