Διαφήμιση

 

 

 

User login

Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος»

«Σήμερα, η συμμετοχή μας σε δράσεις για τη σωτηρία του πλανήτη είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Σήμερα, που σ’ όλο τον πλανήτη γιορτάζεται η «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος» καλούμαστε να επιβεβαιώνουμε τη στάση ευθύνης όλων μας απέναντι στη φύση. Κοινό σημείο σε όλες τις εκδηλώσεις, η κατανόηση της ανάγκης για την προστασία του περιβάλλοντος, με την αναζήτηση σύγχρονων προτύπων για αειφόρο ανάπτυξη, φιλικών απέναντι στα ευαίσθητα οικοσυστήματα και με την ελαχιστοποίηση των ανθρώπινων παρεμβάσεων σε αυτά.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν για εμάς, τους κατοίκους του Αιγαίου, αξίες αδιαπραγμάτευτες για το μέλλον των θαλασσών και των νησιών μας. Ταυτόχρονα, το περιβάλλον σε συνέργεια με τον τουρισμό και τον πολιτισμό, σε συνδυασμό με ήπιες περιβαλλοντικές και αγροτικές δραστηριότητες, αποτελεί πόρο και ένα από τα σημαντικότερα «αναπτυξιακά εργαλεία» για τα νησιά μας. Το δικό μας αναπτυξιακό μοντέλο σέβεται το περιβάλλον.

Στηρίζεται σε έργα που αξιοποιούν παραγωγικά το φυσικό πλούτο της χώρας, πάντα με όρους περιβαλλοντικής προστασίας, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Θέλω επίσης, με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος» να συγχαρώ όλους όσοι μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους σε περιβαλλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις συνεισφέρουν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία της φύσης και ιδιαίτερα τους εθελοντές στη Δωδεκάνησο που διαφυλάσσουν τη μοναδική φυσική κληρονομιά των νησιών μας για τις επόμενες γενιές.» 

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση