Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος»

«Σήμερα, η συμμετοχή μας σε δράσεις για τη σωτηρία του πλανήτη είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Σήμερα, που σ’ όλο τον πλανήτη γιορτάζεται η «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος» καλούμαστε να επιβεβαιώνουμε τη στάση ευθύνης όλων μας απέναντι στη φύση. Κοινό σημείο σε όλες τις εκδηλώσεις, η κατανόηση της ανάγκης για την προστασία του περιβάλλοντος, με την αναζήτηση σύγχρονων προτύπων για αειφόρο ανάπτυξη, φιλικών απέναντι στα ευαίσθητα οικοσυστήματα και με την ελαχιστοποίηση των ανθρώπινων παρεμβάσεων σε αυτά.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν για εμάς, τους κατοίκους του Αιγαίου, αξίες αδιαπραγμάτευτες για το μέλλον των θαλασσών και των νησιών μας. Ταυτόχρονα, το περιβάλλον σε συνέργεια με τον τουρισμό και τον πολιτισμό, σε συνδυασμό με ήπιες περιβαλλοντικές και αγροτικές δραστηριότητες, αποτελεί πόρο και ένα από τα σημαντικότερα «αναπτυξιακά εργαλεία» για τα νησιά μας. Το δικό μας αναπτυξιακό μοντέλο σέβεται το περιβάλλον.

Στηρίζεται σε έργα που αξιοποιούν παραγωγικά το φυσικό πλούτο της χώρας, πάντα με όρους περιβαλλοντικής προστασίας, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Θέλω επίσης, με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος» να συγχαρώ όλους όσοι μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους σε περιβαλλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις συνεισφέρουν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία της φύσης και ιδιαίτερα τους εθελοντές στη Δωδεκάνησο που διαφυλάσσουν τη μοναδική φυσική κληρονομιά των νησιών μας για τις επόμενες γενιές.» 

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση