Διαφήμιση

 

 

User login

“Ο Γιάννης Μαχαιρίδης να κοιτάξει να μαζέψει τη συνεργάτιδά του, αντί να αγιοποιεί τη χυδαιότητα”

Κοινή δήλωση των Περιφερειακών Συμβούλων Χαρούλας Γιασιράνη, Χρήστου Μπάρδου και Δημήτρη Τσοπανάκη, απάντηση στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Παρόντες στην απρόκλητη, αήθη και προσβλητική για πρόσωπα και θεσμούς  επίθεση την οποία δέχτηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος  και εμείς οι ίδιοι, από την περιφερειακή σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Ελευθερία Φτακλάκη, δηλώνουμε βαρύτατα προσβεβλημένοι ως άνθρωποι και ως αιρετοί εκπρόσωποι της τοπικής μας κοινωνίας.

Αυτόπτες μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού που η ανακοίνωση της παράταξης Μαχαιρίδη επιχείρησε να καλύψει, διαστρεβλώνοντας με ψέματα τα πραγματικά γεγονότα, την υστερική, έξαλλη, προβοκατόρικη  και χυδαία συμπεριφορά της περιφερειακής  συμβούλου, δηλώνουμε έκπληκτοι από την ασυλία μιας τέτοιας συμπεριφοράς  και καλούμε τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Μαχαιρίδη, να μαζέψει τη συνεργάτιδά του και να καταδικάσει δημόσια τη στάση της, αντί να την “αγιοποιεί”, να τη στηρίζει, να την νομιμοποιεί.

Δηλώνουμε έκπληκτοι και από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα ο κ. Μαχαιρίδης και η παράταξή του δεν βρήκαν κανένα απολύτως ζήτημα που να απασχολεί τον τόπο, που να αξίζει τον χρόνο και την προσοχή τους, για να γράψουν έστω και δυο γραμμές δημόσιας παρέμβασης. Αντίθετα, έγραψαν δυο ολόκληρες σελίδες για να υποστηρίξουν τα έκτροπα που προκάλεσε η προκλητική και προσβλητική προς όλους μας συμπεριφορά της Ελευθερίας Φτακλάκη. Έδειξαν με τον τόπο αυτό, για μια ακόμη φορά το επίπεδο, τις προτεραιότητες και τη νοοτροπία τους.

Η προσπάθεια της παράταξης του Γιάννη Μαχαιρίδη να εμφανίσει τη συγκεκριμένη περιφερειακή σύμβουλο ως δήθεν θύμα, δεν μπορεί να πείσει κανένα, όσα ψέμματα κι αν επιστρατεύσουν. Η επικοινωνιακή προσπάθεια θυματοποίησης  και “αγιοποίησης” είναι αστεία. Ο καθένας  εξάλλου έχει δικαίωμα να αμυνθεί όταν  βρίσκεται αντιμέτωπος με τραμπουκισμούς και απειλές.

Κατανοούμε ότι δεν μπορούν ακόμη να συνέλθουν από το γεγονός ότι το τόπος έχει γυρίσει οριστικά σελίδα και ότι συμπεριφορές όπως αυτές της συνεργάτιδας του κ. Μαχαιρίδη, της παράταξής του και λοιπών πικραμένων, συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν την πολιτική σχολή που κατάστρεψε τη χώρα, έχουν καταδικαστεί και στην συλλογική συνείδηση και από την ιστορία.

Θλιβερά απομεινάρια του νοσηρού πολιτικά παρελθόντος, με χυδαιότητες, φωνασκίες και τραμπουκισμούς προσπαθούν να κρατήσουν το κεφάλι τους έξω από το νερό, αδυνατώντας να ψελλίσουν έστω και μια λέξη υπεράσπισης του “θεάρεστου” , καταστροφικού εδώ και δεκαετίες έργο τους. Την ανυπαρξία του πολιτικού τους λόγου και αντιλόγου, προσπαθούν να καλύψουν με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς; Ποιόν σώφρονα άνθρωπο πείθουν οι εξαλλοσύνες και οι υστερίες;

Όσο για τις γυναικείες οργανώσεις που επικαλούνται – στη λογική της θυματοποίησης του δράστη και αυτές – θα ήταν απορίας άξιο αν όντως καλύπτουν και υποστηρίζουν συμπεριφορές όπως αυτές  

της συνεργάτιδας του κ. Μαχαιρίδη, που εν τέλει αποτελούν προσβολή και όνειδος και για το ίδιο το γυναικείο κίνημα.

Χαρούλα Γιασιράνη

Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος  Δια βίου μάθησης – Εθελοντισμού – Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Χρήστος Μπάρδος

Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Συγκοινωνιών Δωδεκανήσου

Δημήτρης Τσοπανάκης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Γράφεις ελεύθερα...

 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση