Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Αρχίζει αύριο το διεθνές τουρνουά squash στο ξενοδοχείο Sheraton

Με τη συμμετοχή 110 αθλητών και αθλητριών από 13 διαφορετικές χώρες, αρχίζει αύριο στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sheraton το μεγαλύτερο τουρνουά squash της χώρας μας με την επωνυμία SHERATON RHODES SQUASH OPEN 2017. Το τουρνουά διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον Ροδιακό Όμιλο Τοιχοσφαίρισης και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης).

Από τα ονόματα που ξεχωρίζουν, είναι ασφαλώς ο Γερμανός Simon Rosner (Νο 11 στον κόσμο), o Άγγλος Daryl Selby ( No 14 στον κόσμο), ο Ελβετός Nicolas Muler (Νο 25 στον κοσμό) και ο Γάλλος Lucas Serme (Νο 40 στον κόσμο).

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το ακόλουθο:
Πέμπτη 15 Ιουνίου: 3μ.μ. – 10μ.μ.
Παρασκευή 16 Ιουνίου: 10π.μ. – 10μ.μ.
Σάββατο 17 Ιουνίου: 9π.μ. – 10μ.μ.
Κυριακή 18 Ιουνίου: 10π.μ. – 6μ.μ.

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο SHERATON RHODES RESORT και η εταιρεία ΕΚΟ ΑΒΕΕ.
Χορηγοί επίσης είναι τα καταστήματα ΠΑΠΠΟΥ, το κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής POPOPEYE'S, η εταιρεία ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΩΔ/ΣΟΥ Ο.Ε., η pub BOOMERANG, το πρατήριο BP Σαλαμαστράκης στο Φαληράκι και το εστιατόριο ΕΡΓΟΝ.
Υποστηρικτές είναι η κλινική EUROMEDICA, η εταιρεία ΤΡΟΦΟΣΥΝΘΕΣΗ, το ξενοδοχείο SAVOY, το ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ, καθώς και τα κέντρα διασκέδασης BARRATRES, MACAO, ROCK n' ROLL και BAIA SEASIDE.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση