.

Διαφήμιση

 

User login

Αρχίζει αύριο το διεθνές τουρνουά squash στο ξενοδοχείο Sheraton

Με τη συμμετοχή 110 αθλητών και αθλητριών από 13 διαφορετικές χώρες, αρχίζει αύριο στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sheraton το μεγαλύτερο τουρνουά squash της χώρας μας με την επωνυμία SHERATON RHODES SQUASH OPEN 2017. Το τουρνουά διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον Ροδιακό Όμιλο Τοιχοσφαίρισης και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης).

Από τα ονόματα που ξεχωρίζουν, είναι ασφαλώς ο Γερμανός Simon Rosner (Νο 11 στον κόσμο), o Άγγλος Daryl Selby ( No 14 στον κόσμο), ο Ελβετός Nicolas Muler (Νο 25 στον κοσμό) και ο Γάλλος Lucas Serme (Νο 40 στον κόσμο).

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το ακόλουθο:
Πέμπτη 15 Ιουνίου: 3μ.μ. – 10μ.μ.
Παρασκευή 16 Ιουνίου: 10π.μ. – 10μ.μ.
Σάββατο 17 Ιουνίου: 9π.μ. – 10μ.μ.
Κυριακή 18 Ιουνίου: 10π.μ. – 6μ.μ.

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο SHERATON RHODES RESORT και η εταιρεία ΕΚΟ ΑΒΕΕ.
Χορηγοί επίσης είναι τα καταστήματα ΠΑΠΠΟΥ, το κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής POPOPEYE'S, η εταιρεία ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΩΔ/ΣΟΥ Ο.Ε., η pub BOOMERANG, το πρατήριο BP Σαλαμαστράκης στο Φαληράκι και το εστιατόριο ΕΡΓΟΝ.
Υποστηρικτές είναι η κλινική EUROMEDICA, η εταιρεία ΤΡΟΦΟΣΥΝΘΕΣΗ, το ξενοδοχείο SAVOY, το ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ, καθώς και τα κέντρα διασκέδασης BARRATRES, MACAO, ROCK n' ROLL και BAIA SEASIDE.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση