Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ευθύνη της Πολιτείας η βελτίωση των υπηρεσιών υγείας για τους καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο της Ρόδου»

«Το κλίμα έντασης που έχει δημιουργήσει η διοίκηση του νοσοκομείου με γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό δεν συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του», επισημαίνει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας με την οποία ζητά καλύτερες υπηρεσίες υγείας για τους καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι η ιατρός-ογκολόγος δεν έχει δικό της αυτόνομο χώρο για να εξετάζει τους ασθενείς και συστεγάζεται σε κοινόχρηστο γραφείο, σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, επισημαίνει τη μηδενική πρόοδο σε ό, τι αφορά στη δημιουργία αυτόνομου ογκολογικού τμήματος, αλλά και ακτινοθεραπευτικού εργαστηρίου στο νοσοκομείο της Ρόδου, παρά το γεγονός ότι αποτελεί διαρκές και καθολικό αίτημα του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η προμελέτη για το Ακτινοθεραπευτικό Εργαστήριο, αξίας 40.000€, από το 2015, το Υπουργείο Υγείας επιδεικνύει απροθυμία και αδράνεια για την ολοκλήρωσή της.

Την ίδια απροθυμία δείχνει και για τη λειτουργία αυτόνομου ογκολογικού τμήματος στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Σε δήλωσή του ο κ. Κόνσολας τονίζει:

«Το Υπουργείο Υγείας μπορεί να εφεύρει αρκετές δικαιολογίες για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μελέτης για το ακτινοθεραπευτικό εργαστήριο.

Δεν υπάρχει, όμως, καμία δικαιολογία για τις συνθήκες εξυπηρέτησης των καρκινοπαθών στο νοσοκομείο της Ρόδου που πρέπει να βελτιωθούν και να διατεθεί επιτέλους στη γιατρό ένας αυτόνομος και αποκλειστικός χώρος». 

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση