.

Διαφήμιση

 

User login

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

  • «Πάει καλά ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος; Είναι δυνατόν να λέει ότι η Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή για τα πνευματικά δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου, όπως και η αντίστοιχη που κατέθεσε ο συνάδελφος Γιάννης Δημαράς, είναι μία προσπάθεια εκ μέρους μας για… πολιτική εκμετάλλευση του θέματος;

Έπραξα αυτό που όφειλα να κάνω ως πολιτικός και το οποίο - τον διαβεβαιώ -  θα έπραττα και από τη θέση του δημοσιογράφου. Δηλαδή:Να αποκαλύψω το γεγονός, να καταγγείλω το γεγονός και να ζητήσω από τον αρμόδιο Υπουργό να παρέμβει για την προστασία του Εθνικού μας Ύμνου.Καμία πολιτική εκμετάλλευση. Το δικό μου το μυαλό δεν φτάνει σε αυτές τις πιραντελικές απόψεις που ενδεχομένως διακατέχουν τον ίδιο τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.Υπηρεσία στην πατρίδα μου προσέφερα και του ζήτησα να προσφέρει και εκείνος τις δικές του.Του ζητώ να ανακαλέσει αυτή τη βαρύτατη προσβολή η οποία δεν ταιριάζει ούτε στο Γιάννη Δημαρά ούτε και σε μένα.Στο κάτω - κάτω της γραφής, αυτός είναι εκείνος που με τις υπογραφές και τις ψήφους του έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας. Όχι εμείς. Αυτό να μην το ξεχνά.Ανακαλέστε κύριε Υπουργέ! Μου αρκεί και ως συγγνώμη σας».

  • Υ.Γ.: Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, προσπάθησε, για το θέμα, χθες το απόγευμα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Υπουργό Πολιτισμού.

Ο Υπουργός απάντησε στον Βουλευτή να καλέσει αργότερα. Ο Τέρενς Κουίκ προτίμησε να του στείλει SMS παρακαλώντας να το καλέσει εκείνος μόλις τελειώσει με τις όποιες υποχρεώσεις του. Σχεδόν 24 ώρες μετά, ο Τομεάρχης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δεν έχει λάβει απάντηση από τον Υπουργό. Κανένα σχόλιο.

Editorial

Διαφήμιση