.

Διαφήμιση

 

User login

Περιοδεία του Δημήτρη Γάκη στο νησί του Ιπποκράτη

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης επισκέφτηκε την Κω στις 18 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, περιόδευσε στην αγορά και συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους του νησιού, άκουσε τα προβλήματά τους και δέχθηκε προτάσεις που μπορεί να συντελέσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ο Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα στην τοπική οικονομία της Κω και επεσήμανε τις πρωτοβουλίες των αρμοδίων υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που συζητήθηκαν πρόσφατα στην υποεπιτροπή νησιωτικών και ορεινών περιοχών της Βουλής, για τον θεματικό τουρισμό, την ανάδειξη και προβολή των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, την προώθηση ποιοτικών νησιωτικών αγροτικών προϊόντων και τις δράσεις συνέργειας τουρισμού – πρωτογενούς τομέα, που θα δώσουν ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική της Δωδεκανήσου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Δημήτρης Γάκης παρακολούθησε τον τελικό του FINAL FOUR μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργανώθηκε στο νησί. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, συνεχάρη όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων, την Ομοσπονδία, την Περιφέρεια, τον Δήμο της Κω. «Ο αθλητισμός, που ενώνει, που εντάσσει και δεν αποκλείει, είναι μόνιμο μέλημά μας και είναι τιμή για το νησί της Κω και για ολόκληρη τη Δωδεκάνησο η διεξαγωγή τους εδώ. Για μια ακόμα φορά οι αθλητές των ομάδων επέδειξαν ότι η αγωνιστικότητα το ήθος και ο σεβασμός του συναθλητή είναι βασικές αρχές που πρέπει να διαπνέουν την καθημερινή συμπεριφορά κάθε ανθρώπου», δήλωσε μετά τη λήξη των Αγώνων και αφού απένειμε ο ίδιος το Κύπελλο και το Αργυρό Μετάλλιο στους αθλητές της Ομάδας του Γ.Σ. Δωδεκανήσου, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση. «Όποιος παρακολουθήσει έστω και έναν αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, γίνεται φανατικός οπαδός του αθλήματος», δήλωσε κλείνοντας.

Τέλος, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Κω, ο Δημήτρης Γάκης επισκέφτηκε την έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών και μαθητριών της κ. Μαρίας Βαμβακούση στο Mylos Beach Bar. Αφού περιηγήθηκε στις όμορφες δημιουργίες των παιδιών, συνεχάρη την κ. Βαμβακούση για το σπουδαίο έργο που ακούραστα τόσα χρόνια επιτελεί.

Editorial

Διαφήμιση