Διαφήμιση

 

 

 

User login

Περιοδεία του Δημήτρη Γάκη στο νησί του Ιπποκράτη

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης επισκέφτηκε την Κω στις 18 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, περιόδευσε στην αγορά και συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους του νησιού, άκουσε τα προβλήματά τους και δέχθηκε προτάσεις που μπορεί να συντελέσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ο Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα στην τοπική οικονομία της Κω και επεσήμανε τις πρωτοβουλίες των αρμοδίων υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που συζητήθηκαν πρόσφατα στην υποεπιτροπή νησιωτικών και ορεινών περιοχών της Βουλής, για τον θεματικό τουρισμό, την ανάδειξη και προβολή των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, την προώθηση ποιοτικών νησιωτικών αγροτικών προϊόντων και τις δράσεις συνέργειας τουρισμού – πρωτογενούς τομέα, που θα δώσουν ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική της Δωδεκανήσου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Δημήτρης Γάκης παρακολούθησε τον τελικό του FINAL FOUR μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργανώθηκε στο νησί. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, συνεχάρη όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων, την Ομοσπονδία, την Περιφέρεια, τον Δήμο της Κω. «Ο αθλητισμός, που ενώνει, που εντάσσει και δεν αποκλείει, είναι μόνιμο μέλημά μας και είναι τιμή για το νησί της Κω και για ολόκληρη τη Δωδεκάνησο η διεξαγωγή τους εδώ. Για μια ακόμα φορά οι αθλητές των ομάδων επέδειξαν ότι η αγωνιστικότητα το ήθος και ο σεβασμός του συναθλητή είναι βασικές αρχές που πρέπει να διαπνέουν την καθημερινή συμπεριφορά κάθε ανθρώπου», δήλωσε μετά τη λήξη των Αγώνων και αφού απένειμε ο ίδιος το Κύπελλο και το Αργυρό Μετάλλιο στους αθλητές της Ομάδας του Γ.Σ. Δωδεκανήσου, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση. «Όποιος παρακολουθήσει έστω και έναν αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, γίνεται φανατικός οπαδός του αθλήματος», δήλωσε κλείνοντας.

Τέλος, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Κω, ο Δημήτρης Γάκης επισκέφτηκε την έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών και μαθητριών της κ. Μαρίας Βαμβακούση στο Mylos Beach Bar. Αφού περιηγήθηκε στις όμορφες δημιουργίες των παιδιών, συνεχάρη την κ. Βαμβακούση για το σπουδαίο έργο που ακούραστα τόσα χρόνια επιτελεί.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση