Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

«Παγώνει» (λόγω λαθών) το παράβολο των 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα ΙΧ

Αλαλούμ στην ασφάλιση οχημάτων έφερε η εφαρμογή της επιβολής προστίμου 250 ευρώ, κάτι που, όπως φαίνεται, πάει για ανατροπή.

Όπως δήλωσε στο news12.gr ο ασφαλιστικός σύμβουλος Μιχάλης Σπανουδάκης, «η ασφάλιση ενός οχήματος είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη, όμως  τα λάθη και οι αντιδράσεις από την πρόσφατη απόφαση, ήταν πολλά. Ίσως θα έπρεπε να είχε δημοσιοποιηθεί περισσότερο το μέτρο, παρόλα αυτά, επιβάλλεται να αποκτήσουμε ασφαλιστική συνείδηση ως πολίτες και να μην εφαρμόζουμε τους νόμους, μόνο κάτω από πίεση ή επιβολή προστίμου. Εκτιμώ πάντως, ότι, όπως και στο εξωτερικό, θα πρέπει όλοι να μελετήσουμε και να κατανοήσουμε τη σπουδαιότητα της ασφάλισης του οχήματος που μας κινεί σε δρόμους, όπου κινούνται και τόσοι άλλοι ταυτόχρονα. Πολλοί δρόμοι είναι ακατάλληλοι, πολλοί οδηγοί επικίνδυνοι. Γιατί εμείς θα πρέπει να κινούμαστε στο περιβάλλον αυτό,με την υψηλή επικινδυνότητα χωρίς ομπρέλλα προστασίας; Πάντως οριστικά νέα για την ενδεχόμενη απόφαση θα έχουμε σύντομα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδήμονες του μέτρου, φέρνουν νομοθετική ρύθμιση με την οποία το παράβολο των 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα ΙΧ μπαίνει προς το παρόν… στο ψυγείο.
Η νομοθετική ρύθμιση θα έδινε την ευκαιρία σε όσους εντοπίστηκαν να ασφαλίσουν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος τα οχήματά τους, χωρίς να καταβάλουν το πρόστιμο των 250 ευρώ.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση