.

Διαφήμιση

 

User login

Η Ρόδος στο κανάλι Εpsilon (Εtv)- Προβάλλεται σήμερα Παρασκευή το αφιέρωμα στη Ρόδο της ταξιδιωτικής εκπομπής "fatsabook"

Την μοναδική ομορφιά του ροδίτικου τοπίου, τα αξιοθέατα της Ρόδου, την ιστορία και τον πολιτισμό της μέσα από τα μνημεία της, την Ακρόπολη της Λίνδου, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, αποτύπωσε ο φακός της εκπομπής  "fatsabook"  του καναλιού Εpsilon (Εtv), σε ένα αφιέρωμα για τη Ρόδο, που πρόκειται να προβληθεί αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 από το κανάλι .

Η ταξιδιωτική εκπομπή fatsabook του Εtv (Epsilon TV) με θέμα τη Ρόδο θα προβληθεί σε δύο μέρη ως εξής:

1) ΜΕΡΟΣ Α': Παρασκευή 23/6/2017 στις 18:30 - 19:30  στο Etv 

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α' ΜΕΡΟΥΣ: το Σαββατο 24/6/2017 στις 1:00 μετά το star Academy στο Etv

2) ΜΕΡΟΣ Β': τη Δευτέρα 26/6/2017, στις 18:30 - 19:30  στο Etv 

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Β' ΜΕΡΟΥΣ: το Σαββατο 1/7/2017 στις 1:00 μετά το star Academy στο Etv.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο - αφιέρωμα στη Ρόδο, θα παιχτεί άλλες δέκα (10) φορές σε επανάληψη μέσα στη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι ένα τουριστικό αφιέρωμα στη Ρόδο και θα παρουσιάσει φυσικές ομορφιές του νησιού, αξιοθέατα και δραστηριότητες αναψυχής από το νησί της Ρόδου, καθώς επίσης και θέματα πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Στην εκπομπή θα προβληθούν επίσης προϊόντα κ υπηρεσίες επιχειρήσεων από το νησί της Ρόδου. 

Την εκπομπή “Fatsabook” επιμελείται και παρουσιάζει πάντα ο παραγωγός της εκπομπής κος Κώστας Μάντζιος και στο συγκεκριμένο αφιέρωμα στο νησί της Ρόδου, είχε μαζί του ως συνοδοιπόρο, την Ροδίτισσα τραγουδίστρια κα Δέσποινα Αδάμη, προβάλλοντας παράλληλα ένα μικρό καλλιτεχνικό ρεπορτάζ γύρω από την καλλιτέχνιδα και τα τραγούδια της, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ».

Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν από την Παρασκευή 2/6/2017 έως την Κυριακή 4/6/2017. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο παραγωγός κος Μάντζιος, εντυπωσιασμένος από την ομορφιά και τα αξιοθέατα του νησιού, "για να προβληθεί η Ρόδος δεν αρκεί μία εκπομπή, αλλά δέκα εκπομπές και πάλι λίγες θα είναι"!!!

Τα γυρίσματα έγιναν με την στήριξη και τη συνεργασία της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, καθώς και της Διεύθυνσης Δασών. Συμμετείχαν επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λίνδου «Απόστολος Παύλος» με τον πρόεδρο του κο Νίκο Ελευθερίου, η Μικτή Χορωδία Δήμου Ρόδου υπό την διεύθυνση του κου Μιχάλη Καλαεντζή και το  Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου με υπεύθυνη την κα Άννα Αχιολά.

Στην εκπομπή, προβλήθηκαν αλλά και στήριξαν, συμμετέχοντας ως χορηγοί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ρόδου. 

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι επιχειρήσεις:

ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε (χρυσός χορηγός), ΕΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ του κου Μανώλη Χατζημανώλη, το “ΓΡΗΓΟΡΗΣ”- Μικρογεύματα 7ο χλμ Ρόδου Λίνδου του κου Χατζημανώλη, το Ξενοδοχείο  ΕΛΑΦΟΣ στον  Προφήτη Ηλία, το ξενοδοχείο Hotel Parthenon ιδιοκτησίας Καλούδη Α.Ε., η INTERCAR Car RENTAL COMPANY, η OFFRHODES EXTREME ADVENTURES του κου Παναγιώτη Ματθαίου, το αποστακτήριο σούμας & κατάστημα με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα Ρόδου Empona's View στον Έμπωνα, του κου Κυριάκου Θεουλάκη, το Nefeli Restaurant Lindos στη Λίνδο, το  Rhodescape - Extreme Acti Αγγέλου και Γιώργου Μητρούσκα, το  Lepia Dive Center- καταδύσεις των κυρίων Μανώλη & Σάκη Κόνιαρη, το  Anerada Sailing Cruises του κυρίου Γιώργου Ρούσσου, που διέθεσε ιστιοπλοϊκό σκάφος, το Auvergne Cafe – Κατάλυμα  Ωβέρνη- ΜΙΚΕ.

Το τρεϊλερ του επεισοδίου, που δημοσιεύτηκε στο facebook απο τον παραγωγό της εκπομπής κο Κώστα Μάντζιο είναι: 

https://www.facebook.com/kostas.mantzios.79/posts/10212390088324495

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση