.

Διαφήμιση

 

User login

Με 150 συμμετέχοντες, το συνέδριο «REUNION AND RECONCILIATION» (Επανένωση και Συμφιλίωση) που θα λάβει χώρα στη Ρόδο από 28/6 έως 2/7/2017.

Το συνέδριο αυτό διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια με πρωτοβουλία της Ένωσης των Εβραίων της Λιβύης σε συνεργασία με την οργάνωση “Path of Dialogue” (= Το μονοπάτι του διαλόγου). Φέτος συμπίπτει με την 50η επέτειο από τον Αραβο-Ισραηλινό πόλεμο του Ιουνίου 1967 και έχει σκοπό να αποτίσει φόρο τιμής στους Λίβυους διαφόρων θρησκευμάτων και εθνοτήτων που εκδιώχθηκαν μετά τον πόλεμο. Πραγματοποιείται με τη συμμετοχή πλήθους Εβραίων, Χριστιανών Ορθόδοξων και Μωαμεθανών που θα συναντηθούν για να εορτάσουν τη μνήμη των πεσόντων και να ξεκινήσουν έναν γόνιμο διάλογο γύρω από την πρωτοβουλία επανόρθωσης της Λιβυκής κοινωνίας.

Θα παρευρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού και διπλωματικού κόσμου της Λιβύης, του Ισραήλ, της Μ. Βρετανίας και της Ιταλίας, όπως ο Αντιπρόεδρος του Ισραηλινού Κοινοβουλίου κ. Hillik Bar, ο Υπουργός Ισότητας του Ισραήλ κ. GilaGamliel, ο Υπουργός Επικοινωνίας και Πολιτισμού της Λιβύης κ. Omar Elgweri, ο Υπουργός της Μ. Βρετανίας κ. Robert Halfon, το μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου κ. Daniel Kawczynski, το μέλος του Ιταλικού Κοινοβουλίου κ. Bobo Craxi και άλλα μέλη, ο Λίβυος συγγραφέας και δημοσιογράφος κ. Ahmed Rahal, o πρέσβυς κ. Guido de Sanctis (πρώην Γενικός Πρόξενος της Λιβύης), ο απόστρατος Στρατηγός του Ισραήλ κ. Yom Tov Samia, και πολλοί ακόμα.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση