Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Δρ. Στέφανος Δράκος: «Αντίο φίλε Γιάννη Αλαφάκη»

Στο άκουσμα της απώλειας του ιστορικού μέλους της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καμείρου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Αλαφάκη, εκφράζω δημοσίως, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην κοινωνία της Διμυλιάς, αλλά και στην οικογένεια του φίλου για μένα, Γιάννη.

Ο Γιάννης Αλαφάκης, υπηρέτης της Νέας Δημοκρατίας και των ιδεών της, στάθηκε στο πλευρό της μεγάλης παράταξης και έδωσε δύσκολους και μεγάλους αγώνες στο πέρασμα των ετών, για τη διάχυση στην κοινωνία των θέσεων και των αξιών της. Λάτρης του τόπου του, δεν παρέλειψε να ενασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, επιχειρώντας να συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής του.

Προσωπικός φίλος, που στάθηκε κοντά μου στα δύσκολα, επέλεξε να είναι δίπλα μου από την αρχή, στην έναρξη αυτής της διαδρομής. Τον τιμώ, τον ευχαριστώ και εύχομαι η μνήμη του να είναι αιώνια και η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, όπως επίσης δεν θα ξεχάσω όσα έκανε για μένα.

Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους ανθρώπους εκείνους που στάθηκαν δίπλα του, σε όλους όσοι τον εκτίμησαν, τον στήριξαν, τον αγάπησαν.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση