Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Ρεκόρ επιδόσεων και πάλι οι μαθητές της Καλύμνου στις πανελλαδικές. Συγχαρητήρια Δημάρχου

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βαθμολογιών των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θέλω ,μέσα από την καρδιά μου, να  συγχαρώ τους μαθητές και των τριών Λυκείων του νησιού μας για τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν στις εξετάσεις. Οι επιδόσεις αυτές αποδεικνύουν τις ικανότητες που έχουν τα παιδιά του τόπου μας ,τα οποία κάθε χρόνο διαπρέπουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα τη πατρίδας μας .Με τις επιτυχίες τους απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι τα παιδιά της Καλύμνου έχουν όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσουν στο στίβο της ζωής .

Στα παιδιά που δεν πέτυχαν εφέτος τους στόχους τους ,θέλω να τονίσω  ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας μόνο δρόμος που μπορεί να οδηγήσει στην επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση .Ας οπλιστούν με επιμονή και υπομονή και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουν τους στόχους τους την επόμενη χρονιά Αγαπητά μου παιδιά .

Η  ζωή τώρα ξεδιπλώνεται μπροστά σας .Κοιτάξτε την κατάματα ,με πίστη στις δυνατότητες σας και γίνετε εσείς δημιουργοί του μέλλοντος σας. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά από εσάς είστε σπουδαίες προσωπικότητες .Γίνετε λοιπόν εσείς ποιητές της ζωής σας.

Τέλος θέλω να συγχαρώ τις οικογένειες των μαθητών για την τεράστια συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων των μαθητών μας καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και αυτοί ως αρωγοί σε αυτή την επίπονη προσπάθεια .

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΝΤ. ΓΑΛΟΥΖΗΣ   

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση