Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Αργεντίνικο Τάνγκο την Παρασκευή στη Νέα Μαρίνα Ρόδου

Ταξίδι στην πρώτη θέση, με κώδικα μαύρο – κόκκινο, σ’ ένα χορό γεμάτο συγκινήσεις υπόσχεται η Νέα Μαρίνα Ρόδου και μια βραδιά που θα ταξιδέψει όλους σε ρυθμούς αργεντίνικου τάνγκο.

Τα πάντα προετοιμάζονται για τις 07 Ιουλίου, στις 21,30’ και ολόκληρη η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στον πιο ερωτικό χορό και με καλεσμένους που θα απογειώσουν τους πάντες σε στιγμές μαγικές.

Η εκδήλωση θα γίνει στους χώρους της Νέας Μαρίνας Ρόδου και είναι ανοικτή για όλους. Το μαύρο και το κόκκινο θα είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν με θέα τη θάλασσα και τα πολυτελή σκάφη αναψυχής. Το μαύρο και το κόκκινο θα είναι και ο ενδυματολογικός κώδικας της βραδιάς για τους άνδρες και τις γυναίκες.

Η Νέα Μαρίνα Ρόδου υποδέχεται την καρδιά του καλοκαιριού με μια εκδήλωση που υπόσχεται μοναδικές στιγμές και εκπλήξεις με άρωμα ανεξίτηλο. Άνδρες και γυναίκες όλοι καλεσμένοι σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη…και όταν θελήσεις να χορέψεις απλά σήκωσε το τριαντάφυλλο. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση