Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

«Συλλυπητήριο του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη προς την οικογένεια του δικηγόρου Σάββα Παπαγεωργίου»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης σε μήνυμά του προς την οικογένεια του Σάββα Παπαγεωργίου εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τη συμπαράστασή του στο πένθος των οικείων του. Ο εκλιπών υπήρξε καταξιωμένος δικηγόρος και ένα από τα ιστορικά στελέχη της Αριστεράς, από εκείνους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη συγκρότηση των δυνάμεων της Ανανεωτικής Αριστεράς στη Ρόδο.

Πιστός σε όλη του τη ζωή στην αξίες της Ανανεωτικής Αριστεράς, τις οποίες υπερασπίστηκε με σθένος. Μειλίχιος και ταπεινός στην προσωπική του ζωή και στις καθημερινές συναναστροφές του αλλά και μια ισχυρή προσωπικότητα. «Όσοι τον γνωρίσαμε και συμπορευτήκαμε μαζί του σε εύκολες και δύσκολες εποχές, θα τον θυμόμαστε πάντα και συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της οικογένειας και των οικείων του, που είναι και δικό μας πένθος» κατέληξε ο Δημήτρης Γάκης.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση