.

Διαφήμιση

 

User login

ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ - Ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas

Τα Ξενοδοχεία Atrium Palace στην Κάλαθο και Atrium Prestige στην Λαχανιά,  πραγματοποίησαν εκδήλωση ανάδειξης του θεσμού της Γαλάζιας σημαίας, που κυματίζει μπροστά από τις Ξενοδοχειακές Μονάδες.
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά για τον θεσμό της Γαλάζιας Σημαίας καθώς και για την σπουδαιότητα οργάνωσης της ακτής με κατάλληλες εγκαταστάσεις και σημάνσεις που διευκολύνουν την διακίνηση των λουόμενων με ασφάλεια και σε περιβάλλον καθαρό και επιμελημένο.

Το κοινό επίσης ενημερώθηκε σχετικά με την καθαριότητα του βυθού και του φυσικού και ευρύτερου περιβάλλοντος καθώς και  για την ύπαρξη κάδων ανακύκλωσης στην ακτή. Στη συνέχεια έγινε συμβολική έπαρση της Γαλάζιας  Σημαίας και ακολούθησε εορταστικό πρόγραμμα με τους ανιματερ του Ξενοδοχείου.

Στη εκδήλωση συμμετείχαν, το προσωπικό, μικροί και μεγάλοι πελάτες των Ξενοδοχείων οι οποίοι συνεχάρησαν την επιχείρηση για την επίτευξη βράβευσης της ακτής.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και του Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, που στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Atrium Hotels πιστοποιήθηκε φέτος και με το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key.

Τα οικολογικά σήματα ποιότητας “Γαλάζια Σημαία” και “Green Key” γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά για τους ταξιδιώτες στην επιλογή προορισμού και καταλύματος. Τα eco labels συμβολίζουν την δέσμευση προς το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη η οποία είναι εξαιρετικά ελκυστική για τους ευαισθητοποιημένους πελάτες.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση