Διαφήμιση

 

 

 

User login

«Ο πολιτισμός αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους και τους οδηγεί σε ειρηνικό και δημιουργικό παρόν και μέλλον»

Στο 35ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ιαλύσια 2017, στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos στη Λίνδο, στα Μαριτσά και στις Φάνες ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή τις πολιτιστικές, θρησκευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στη Ρόδο και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, συμμετείχε ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις και μιλώντας σε τοπικά Μ.Μ.Ε. και στις εκδηλώσεις, επισήμανε ότι:

«Ο πολιτισμός αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους, τους ενώνει και τους προσανατολίζει σε δημιουργικό και ειρηνικό παρόν και μέλλον. Είναι σημαντικό ότι στη Ρόδο αλλά και στο σύνολο των νησιών της Δωδεκανήσου πραγματοποιούνται με πρωτοβουλίες της Αυτοδιοίκησης, των πολιτιστικών και των αθλητικών συλλόγων μια σειρά από εκδηλώσεις που προάγουν την παράδοση, διατηρούν τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, προωθούν την ευγενή άμιλλα, τονώνουν το εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα και χιλιάδες επισκέπτες μας τις παρακολουθούν και συμμετέχουν. Οι νησιώτες μας διατηρούν την ενότητά τους και τη δημιουργικότητά τους και σε πείσμα των ισοπεδωτικών κανόνων της παγκοσμιοποίησης αντέχουν και διατηρούν αναλλοίωτη την πολιτιστική μας ταυτότητα και το λαογραφικό μας θησαυρό.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου συμμετείχε:

  • στη λήξη του 35ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιαλύσια 2017», που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Φερενίκη στην κεντρική πλατεία Ιαλυσού, με τίτλο «Πολιτιστικές Διαδρομές Παράδοσης» από 28.7 - 6.8.2017,

  • στις θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην Παστίδα και στις Φάνες στις 5 και 6.8.2017,

  • στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos,

  • στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε στις 7.8.2017 το απόγευμα στ’ Αφάντου ο Δήμος Ρόδου και το βράδυ της ίδιας ημέρας στο Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου στον Προμαχώνα και στο αρχαίο στάδιο η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου.

  • Σήμερα 8 και αύριο 9.8.2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος θα έχει συναντήσεις εργασίας οργανωτικού περιεχομένου για θέματα Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. στις αντίστοιχες διευθύνσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα.

Γράφεις ελεύθερα...

Οικονομική Πολιτική: Βάρος στοχασμού βέλτιστης λύσης. Του Ηλία Καραβόλια. 

http://readfree.gr/node/12446

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση