Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

«Ο πολιτισμός αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους και τους οδηγεί σε ειρηνικό και δημιουργικό παρόν και μέλλον»

Στο 35ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ιαλύσια 2017, στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos στη Λίνδο, στα Μαριτσά και στις Φάνες ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή τις πολιτιστικές, θρησκευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στη Ρόδο και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, συμμετείχε ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις και μιλώντας σε τοπικά Μ.Μ.Ε. και στις εκδηλώσεις, επισήμανε ότι:

«Ο πολιτισμός αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους, τους ενώνει και τους προσανατολίζει σε δημιουργικό και ειρηνικό παρόν και μέλλον. Είναι σημαντικό ότι στη Ρόδο αλλά και στο σύνολο των νησιών της Δωδεκανήσου πραγματοποιούνται με πρωτοβουλίες της Αυτοδιοίκησης, των πολιτιστικών και των αθλητικών συλλόγων μια σειρά από εκδηλώσεις που προάγουν την παράδοση, διατηρούν τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, προωθούν την ευγενή άμιλλα, τονώνουν το εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα και χιλιάδες επισκέπτες μας τις παρακολουθούν και συμμετέχουν. Οι νησιώτες μας διατηρούν την ενότητά τους και τη δημιουργικότητά τους και σε πείσμα των ισοπεδωτικών κανόνων της παγκοσμιοποίησης αντέχουν και διατηρούν αναλλοίωτη την πολιτιστική μας ταυτότητα και το λαογραφικό μας θησαυρό.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου συμμετείχε:

  • στη λήξη του 35ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Ιαλύσια 2017», που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Φερενίκη στην κεντρική πλατεία Ιαλυσού, με τίτλο «Πολιτιστικές Διαδρομές Παράδοσης» από 28.7 - 6.8.2017,

  • στις θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην Παστίδα και στις Φάνες στις 5 και 6.8.2017,

  • στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MyPefkos,

  • στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε στις 7.8.2017 το απόγευμα στ’ Αφάντου ο Δήμος Ρόδου και το βράδυ της ίδιας ημέρας στο Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου στον Προμαχώνα και στο αρχαίο στάδιο η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου.

  • Σήμερα 8 και αύριο 9.8.2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος θα έχει συναντήσεις εργασίας οργανωτικού περιεχομένου για θέματα Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α. στις αντίστοιχες διευθύνσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση