Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

‘‘Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου’’

Η πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου κα. Μαρία Κρητικού συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, ιατρό καρδιολόγο κ. Παύλο Μπακίρη, συναντήθηκε στις 7/8/2017 με την Διοικήτρια του Π.Γ. Νοσοκομείου Ρόδου κα. Αικατερίνη Χατζηστρατή.  

Σκοπός της συνάντησης ήταν η προώθηση του πάγιου αιτήματος του Συλλόγου για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στο Π.Γ.Νοσοκομείο Ρόδου. Όπως ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Παύλος Μπακίρης, τα περιστατικά που χρήζουν θεραπείας στην περιοχή μας ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα ο χώρος που έχει παραχωρηθεί μέχρι σήμερα να μην είναι επαρκής και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, να μη καθίσταται δυνατή η παροχή κατάλληλων συνθηκών  περίθαλψης στους συνανθρώπους μας οι οποίοι βιώνουν μία δύσκολη δοκιμασία ζωής. Είναι επίσης  επιτακτική η άμεση ενίσχυση του προσωπικού το οποίο είναι βεβαρημένο με την προετοιμασία και τη  χορήγηση της φαρμακευτικής θεραπείας.

Η Πρόεδρος κα.  Κρητικού αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και στο πάγιο αίτημα του Συλλόγου για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής καθώς επίσης και στην διάθεση του Συλλόγου να συνδράμει στην αγορά μέρους του εξοπλισμού που θα χρειαστεί έτσι ώστε να υλοποιηθεί το γρηγορότερο δυνατό αυτό το αίτημα.

Η κα. Χατζηστρατή σε πνεύμα συνεργασίας συμφώνησε με την ανάγκη υλοποίησης του παραπάνω αιτήματος και δεσμεύτηκε για την εξεύρεση του χώρου όπου θα στεγαστεί η Ογκολογική Κλινική, το προσεχές διάστημα.

Στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας τοποθετήθηκε και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Π.Γ Νοσοκομείου Ρόδου, κ. Νικήτας Μόσχος ο οποίος δήλωσε, σε προηγούμενη συνάντηση, πως θα συνδράμει όσον αφορά τις δικές του αρμοδιότητας, σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί όλες εκείνες  τις επαφές και τις δράσεις που είναι αναγκαίες για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και συμπαράστασης στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση