Διαφήμιση

 

 

 

User login

‘‘Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου’’

Η πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου κα. Μαρία Κρητικού συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, ιατρό καρδιολόγο κ. Παύλο Μπακίρη, συναντήθηκε στις 7/8/2017 με την Διοικήτρια του Π.Γ. Νοσοκομείου Ρόδου κα. Αικατερίνη Χατζηστρατή.  

Σκοπός της συνάντησης ήταν η προώθηση του πάγιου αιτήματος του Συλλόγου για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στο Π.Γ.Νοσοκομείο Ρόδου. Όπως ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Παύλος Μπακίρης, τα περιστατικά που χρήζουν θεραπείας στην περιοχή μας ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα ο χώρος που έχει παραχωρηθεί μέχρι σήμερα να μην είναι επαρκής και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, να μη καθίσταται δυνατή η παροχή κατάλληλων συνθηκών  περίθαλψης στους συνανθρώπους μας οι οποίοι βιώνουν μία δύσκολη δοκιμασία ζωής. Είναι επίσης  επιτακτική η άμεση ενίσχυση του προσωπικού το οποίο είναι βεβαρημένο με την προετοιμασία και τη  χορήγηση της φαρμακευτικής θεραπείας.

Η Πρόεδρος κα.  Κρητικού αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και στο πάγιο αίτημα του Συλλόγου για την δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής καθώς επίσης και στην διάθεση του Συλλόγου να συνδράμει στην αγορά μέρους του εξοπλισμού που θα χρειαστεί έτσι ώστε να υλοποιηθεί το γρηγορότερο δυνατό αυτό το αίτημα.

Η κα. Χατζηστρατή σε πνεύμα συνεργασίας συμφώνησε με την ανάγκη υλοποίησης του παραπάνω αιτήματος και δεσμεύτηκε για την εξεύρεση του χώρου όπου θα στεγαστεί η Ογκολογική Κλινική, το προσεχές διάστημα.

Στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας τοποθετήθηκε και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Π.Γ Νοσοκομείου Ρόδου, κ. Νικήτας Μόσχος ο οποίος δήλωσε, σε προηγούμενη συνάντηση, πως θα συνδράμει όσον αφορά τις δικές του αρμοδιότητας, σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου θα συνεχίσει να πραγματοποιεί όλες εκείνες  τις επαφές και τις δράσεις που είναι αναγκαίες για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και συμπαράστασης στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Γράφεις ελεύθερα...

Οικονομική Πολιτική: Βάρος στοχασμού βέλτιστης λύσης. Του Ηλία Καραβόλια. 

http://readfree.gr/node/12446

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση