Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Γαλουζής - ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΝ/ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Θετικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία Α.Ε.Ν στην Κάλυμνο. Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου  Ναυτιλίας  &  Νησιωτικής Πολιτικής  (07/08/2017) ,σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έλθει  κλιμάκιο   υπηρεσίας  του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας , προκειμένου να  πραγματοποιήσει τεχνική επιθεώρηση –αυτοψία στο προτεινόμενο κτίριο  και να ελέγξει την καταλληλότητα του για λειτουργία Α.Ε.Ν.

Ο  χώρος που έχει προταθεί  για τη λειτουργία της Α.Ε.Ν  είναι το κτίριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ,το οποίο ανήκει στο Υ.Ε.Ν (απαραίτητη προϋπόθεση για ίδρυση Α.Ε.Ν είναι ο χώρος να ανήκει στο Υ.Ε.Ν)  και το διαχειρίζεται το ΔΛΤ  Καλύμνου. Από τις μέχρι τώρα διερευνήσεις  του Υπουργείου Ναυτιλίας προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος χώρος πληροί σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις λειτουργίας Α.Ε.Ν .

Το κλιμάκιο που αναμένεται  θα διερευνήσει και θα προσδιορίσει με ακρίβεια   λοιπούς αναγκαίους χώρους για να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία της σχολής.

Αγαπητοί συμπατριώτες .

Ένα μεγάλο έργο ,όνειρο  γενεών και γενεών φαίνεται πως βρίσκει το δρόμο υλοποίησης του .Είναι σίγουρο πως η ίδρυση και λειτουργία Α.Ε.Ν στην Κάλυμνο αφενός μεν θα σταματήσει  τις  χρηματικές  εκροές  από το νησί μας ,αφετέρου θα σημάνει την οικονομική ανάπτυξη της Καλύμνου  ,επισφραγίζοντας  οριστικά  την ταυτότητα της ιδιαίτερης πατρίδας μας .

Η δημοτική αρχή του Ιωάννη Γαλουζή κινούμενη  μεθοδικά,  με προγραμματισμό  και αποτελεσματικότητα οδηγεί  με σταθερά βήματα την Κάλυμνο μας σε τροχιά ανάπτυξης .

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το νησί μας στη θέση που του αξίζει.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση