Διαφήμιση

 

 

User login

Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, αντικείμενο συνεργασίας του Περιφερειάρχη, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη

Συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη, είχε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στο γραφείο του στην Περιφέρεια.

Ο κ. Χατζημάρκος συνεχάρη κατ’ αρχήν  τον κ. Διακοφώτη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας , θέση από την οποία η περιοχή μας προσδοκά να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα από πλευράς της ΕΠΟ για τα νησιά της Δωδεκανήσου και για την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται, για την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλήματος.

 Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών, στόχος για τον οποίο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δαπανά σταθερά χρήματα και προχωρά στα αναγκαία έργα στα γήπεδα των νησιών της, μέσα από Προγραμματικές Συμβάσεις με τους δήμους, αφού αυτό αποτελεί αρμοδιότητα των δήμων.

Συμφωνήθηκε, στο επόμενο διάστημα  να δοθεί έμφαση στον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων που στερούνται, προκειμένου να μπορέσουν τα γήπεδα αυτά να είναι λειτουργικά σε μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, προς όφελος των αγωνιστικών και προπονητικών αναγκών των ομάδων. 

Εξάλλου, με μέριμνα του Προέδρου της ΕΠΣΔ, κ. Διακοφώτη, συμπληρώθηκαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά της FIFA, στα γήπεδα για τα οποία η Περιφέρεια έχει δεσμεύσει πόρους για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για την δημοπράτηση των αντίστοιχων έργων και την αξιοποίηση των πόρων που έχει διαθέσει η Περιφέρεια για τον σκοπό αυτό.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Διακοφώτης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της ΕΠΣΔ και στήριξε έμπρακτα την όλη προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Σαν Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας, να στηρίζουν την προσπάθειά μας».

Γράφεις ελεύθερα...

 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση