Διαφήμιση

 

 

User login

Μπασκετικό ραντεβού στις «Ασκληπειάδες»

Μπασκετικό ραντεβού είχαν χθες στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικής Συνεταιρικής Επιχείρησης «Ασκληπειάδες», ο πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Τάκης Καλούδης με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον αθλητή και προπονητή της ομάδας Μιχάλη Χατζηδημητρίου, τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Μποσγανά και τον Μανώλη Ζηδιανάκη. Ο τελευταίος τους ξενάγησε στον πολύ όμορφο χώρο, που διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, ξενώνα, καφετέρια και σνακ μπαρ.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος και φυσικά όλος ο κόσμος απέκτησαν το δικό τους σύγχρονο σπίτι με όλες τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές και προδιαγραφές. Οι εγκαταστάσεις είναι ανοιχτές για όλους τους Ροδίτες, για όλες τις ώρες, για να περάσουν ευχάριστα με την παρέα τους.

Μετά το τέλος της ξενάγησης, έγινε συζήτηση για τα διάφορα οργανωτικά θέματα εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τον κ. Μανώλη Ζηδιανάκη, τους συνεργάτες του και όλο το υπαλληλικό προσωπικό.

Γράφεις ελεύθερα...

 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση