Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Στην Ελλάδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έγινε και αυτό! Οι καρκινοπαθείς της Ρόδου εδώ και δύο εβδομάδες δεν μπορούν να ακολουθήσουν την θεραπεία τους στο νοσοκομείο γιατί δεν υπάρχουν φάρμακα!

Το Υπουργείο Υγείας, αντί να ασχολείται με τα σοβαρά θέματα των ασθενών, περί άλλων τυρβάζει, εγκαταλείποντας τους καρκινοπαθείς που εδώ και δύο εβδομάδες δεν μπορούν να υποβληθούν σε ανοσοθεραπείες επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για την αγορά των εξειδικευμένων φαρμάκων.

Ο ανεκδιήγητος αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα των δομών υγείας, ασχολείται με το facebook!

Τον καλούμε εδώ και τώρα να δώσει εξηγήσεις στους καρκινοπαθείς, που πηγαινοέρχονται από το νοσοκομείο Ρόδου χωρίς να μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή!

Η υποβάθμιση των σοβαρών ζητημάτων της Υγείας, στην διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει προηγούμενο.

Η «Υγεία» ασθενεί σε κάθε νησί της Δωδεκανήσου, από τα περιφερειακά και τα πολυδύναμα ιατρεία μέχρι τα κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία, τα προβλήματα είναι αναρίθμητα.

Εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές αγωνίζονται καθημερινά για να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους ασθενείς όσο ο υπουργός Υγείας παραμένει άφαντος και όσο ο αναπληρωτής του ασκεί πολιτική μέσα από το facebook.

Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν εξηγήσεις στον δωδεκανησιακό λαό για την σημερινή κατάντια των δομών υγείας και πολύ περισσότερο να απολογηθούν για την ταλαιπωρία των καρκινοπαθών συμπολιτών μας, που λόγω της ανικανότητας και της αδιαφορίας της κυβέρνησης, διέκοψαν τις θεραπείες τους.

 

Καθιστούμε υπόλογη και υπεύθυνη την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την πορεία της υγείας των καρκινοπαθών συμπολιτών μας και τους καλούμε να βρουν λύση, αν όχι χθες, ΣΗΜΕΡΑ!

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

 

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση