Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Δημήτρης Γάκης: «Το μήνυμα του ξεσηκωμού της Καρπάθου για Ανεξαρτησία και προάσπιση της Δημοκρατίας απέναντι στο ναζισμό και τον εθνικισμό, είναι σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ!»

Μήνυμα του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη για την 73η επέτειο του Απελευθερωτικού Κινήματος Καρπάθου της 5ης Οκτωβρίου 1944:

«Σήμερα, είναι ημέρα μνήμης και τιμής και ταυτόχρονα ημέρα ευθύνης. Το διαχρονικό μήνυμα του απελευθερωτικού κινήματος της 5ης Οκτωβρίου, της Επανάστασης της Καρπάθου, που ξεκίνησε από τις Μενετές, μας υπενθυμίζει την κοινή μας ευθύνη για αντίδραση απέναντι στο φασισμό και την ξενοφοβία, για την ελευθερία και την προάσπιση της Δημοκρατίας.

Σήμερα, το μήνυμα αυτό έχει μεγάλη επικαιρότητα, ιδιαίτερα με την επανεμφάνιση διαφόρων εθνικιστικών-ξενοφοβικών ή και νέο-ναζιστικών μορφωμάτων, που εγκυμονεί κινδύνους για την Ευρώπη, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα αίτια που προκαλούν την άνοδο τους θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα από τους ευρωπαϊκούς λαούς, με σύμμαχο τις ισχυρές θεμελιώδεις αξίες της εθνικής αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης, με συνεχή αγώνα για την εξάλειψη των έντονων οικονομικών ανισοτήτων και την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, μακριά από αμφισβητήσεις και αμφιβολίες. Καθιστώντας τις αλήθειες του παρελθόντος σύμμαχο απέναντι σ’ ένα δύσκολο μέλλον.»

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση