Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να εγκριθεί άμεσα ο οργανισμός του νέου νοσοκομείου Καρπάθου»

Επανέρχεται στο θέμα της έγκρισης του νέου οργανισμού του νοσοκομείου Καρπάθου, με νέα Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Ο Βουλευτής επισημαίνει ότι υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις, αλλά και φόβοι, ότι μπορεί να επαναληφθεί για το νοσοκομείο Καρπάθου το «μοντέλο» που επέλεξε η κυβέρνηση για το νοσοκομείο Σαντορίνης, στο οποίο μεταφέρθηκαν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Σαντορίνης και παραπέμφθηκε στο μέλλον η προκήρυξη θέσεων και μάλιστα για συμβασιούχους.

Τονίζει ότι αν η κυβέρνηση επιδιώκει να μεταφέρει το Κέντρο Υγείας στο κτήριο του νέου νοσοκομείου και να το βαφτίσει νοσοκομείο, αντί να ακολουθήσει την ενδεδειγμένη διαδικασία που ακολουθείται σε όλα τα νέα νοσοκομεία που δημιουργούνται με τη σύσταση οργανισμού, θα πρόκειται για εμπαιγμό.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι ήδη το Κέντρο Υγείας Καρπάθου είναι υποστελεχωμένο με ελλείψεις βασικών ειδικοτήτων, όπως χειρουργού, καρδιολόγου αλλά και άλλων γιατρών.

Ο Μάνος Κόνσολας, ο οποίος θεωρεί ότι η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του νέου νοσοκομείου Καρπάθου απαιτεί τη διαμόρφωση και έγκριση του οργανισμού για τη στελέχωσή του με προσωπικό, ζητά συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας.

Ταυτόχρονα, ζητά να υπάρξει ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για το περιεχόμενο του νέου οργανισμού και κυρίως για το ποιες θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού θα προβλέπει προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση