Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να εγκριθεί άμεσα ο οργανισμός του νέου νοσοκομείου Καρπάθου»

Επανέρχεται στο θέμα της έγκρισης του νέου οργανισμού του νοσοκομείου Καρπάθου, με νέα Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Ο Βουλευτής επισημαίνει ότι υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις, αλλά και φόβοι, ότι μπορεί να επαναληφθεί για το νοσοκομείο Καρπάθου το «μοντέλο» που επέλεξε η κυβέρνηση για το νοσοκομείο Σαντορίνης, στο οποίο μεταφέρθηκαν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Σαντορίνης και παραπέμφθηκε στο μέλλον η προκήρυξη θέσεων και μάλιστα για συμβασιούχους.

Τονίζει ότι αν η κυβέρνηση επιδιώκει να μεταφέρει το Κέντρο Υγείας στο κτήριο του νέου νοσοκομείου και να το βαφτίσει νοσοκομείο, αντί να ακολουθήσει την ενδεδειγμένη διαδικασία που ακολουθείται σε όλα τα νέα νοσοκομεία που δημιουργούνται με τη σύσταση οργανισμού, θα πρόκειται για εμπαιγμό.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι ήδη το Κέντρο Υγείας Καρπάθου είναι υποστελεχωμένο με ελλείψεις βασικών ειδικοτήτων, όπως χειρουργού, καρδιολόγου αλλά και άλλων γιατρών.

Ο Μάνος Κόνσολας, ο οποίος θεωρεί ότι η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του νέου νοσοκομείου Καρπάθου απαιτεί τη διαμόρφωση και έγκριση του οργανισμού για τη στελέχωσή του με προσωπικό, ζητά συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας.

Ταυτόχρονα, ζητά να υπάρξει ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για το περιεχόμενο του νέου οργανισμού και κυρίως για το ποιες θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού θα προβλέπει προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

 

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση