Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Δείτε καρέ – καρέ την διάσωση δύο ψαράδων από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού

Μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή των Αλκυονίδων νήσων του Κορινθιακού Κόλπου 

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής στο λιμενικό για τον εντοπισμό δυο ψαράδων ηλικίας 77 και 60 χρονών, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Δόμβραινας.

Στο σημείο μετέβησαν σκάφος του λιμενικού και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού (τύπου S70B, Aegean Hawk), το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τους δύο αλιείς από την περιοχή των Αλκυονίδων νήσων.


Στη συνέχεια τους μετέφερε στο Μαραθώνα, στο Ελικοδρόμιο Κοτρωνίου, όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β. και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση