Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ-Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Ο Δήμος Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ανακοινώνει το  νέο τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας με τον μαέστρο Γιώργο Σακελλαρίδη.

 Το νέο τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου καλεί κοντά του τον καθένα και την κάθε μια  που επιθυμεί να τραγουδήσει όχι μόνο με τη φωνή, αλλά και με τη ψυχή!

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων-προβών , οι συμμετέχοντες διδάσκονται ένα πλούσιο ρεπερτόριο τραγουδιών και μέσω αυτών, προσεγγίζουν στοιχεία Θεωρίας της Μουσικής, Τεχνικές τραγουδιού και Τεχνικές αναπνοής. Για τη συμμετοχή δεν απαιτούνται ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες, ούτε και μουσικές γνώσεις. Και τα δύο επιτυγχάνονται σε βάθος χρόνου, με την συμμετοχή στις πρόβες-μαθήματα.

Το νέο τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας, παραμένει διαρκώς «ανοιχτό» προς τους φίλους του ποιοτικού Χορωδιακού τραγουδιού.

Τα μαθήματα –πρόβες θα  γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 8.15μμ., έως τις 9.00μμ., στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ασημένη Παπαεμμανουήλ, υπάλληλο του   Δ.Ο.Π.Α.Ρ.  , στο τηλέφωνο 22410 39316. 

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση