Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ-Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Ο Δήμος Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ανακοινώνει το  νέο τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας με τον μαέστρο Γιώργο Σακελλαρίδη.

 Το νέο τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου καλεί κοντά του τον καθένα και την κάθε μια  που επιθυμεί να τραγουδήσει όχι μόνο με τη φωνή, αλλά και με τη ψυχή!

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων-προβών , οι συμμετέχοντες διδάσκονται ένα πλούσιο ρεπερτόριο τραγουδιών και μέσω αυτών, προσεγγίζουν στοιχεία Θεωρίας της Μουσικής, Τεχνικές τραγουδιού και Τεχνικές αναπνοής. Για τη συμμετοχή δεν απαιτούνται ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες, ούτε και μουσικές γνώσεις. Και τα δύο επιτυγχάνονται σε βάθος χρόνου, με την συμμετοχή στις πρόβες-μαθήματα.

Το νέο τμήμα της Πειραματικής Χορωδίας, παραμένει διαρκώς «ανοιχτό» προς τους φίλους του ποιοτικού Χορωδιακού τραγουδιού.

Τα μαθήματα –πρόβες θα  γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 8.15μμ., έως τις 9.00μμ., στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ασημένη Παπαεμμανουήλ, υπάλληλο του   Δ.Ο.Π.Α.Ρ.  , στο τηλέφωνο 22410 39316. 

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

 

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση