Διαφήμιση

 

 

User login

«Εκκίνηση ξανά!» Πανελλήνιοι αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων στα Μαριτσά.

Ξεκίνησαν και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, οι προετοιμασίες για την αναβίωση των Πανελληνίων Αγώνων Ταχύτητας Αυτοκινήτων που θα γίνουν στα Μαριτσά την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.

Ήδη, η Οργανωτική Επιτροπή έχει ξεκινήσει τις συνεδριάσεις της, κάνοντας τον καταμερισμό των εργασιών και τοποθετώντας υπεύθυνους για την υλοποίηση και την παρακολούθηση τους.

Την Οργανωτική Επιτροπή, αποτελούν, οι εξής:

-Γιώργος Πόκκιας, Πρόεδρος, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Ρόδου

-Στέφανος Κυριαζής, Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ

-Αντώνης Γιαννικουρής, Μέλος Δ.Σ. Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης

-Μόσχος Ζερβός, Πρόεδρος Τ.Δ. Μαριτσών

-Κώστας Στυλιανού, Πρόεδρος Συλλόγου Φορτωτών και Εκφορτωτών, Μέλος Δ.Σ. Δ.Κ. Ρόδου

-Σταύρος Φλαμπουριάρης, Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΡΜΑΕ

-Γιώργος Κώστας, Γενικός Γραμματέας «ΙΚΑΡΟΣ» Ρόδου

-Μιχάλης Σοκορέλος, Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Γ.Ν. Ρόδου

-Γιώργος Αθανασίου, Δημοσιογράφος, Μέλος ΠΣΑΤ και AIPS

Κατά την τελευταία τους συνάντηση, τα μέλη της Επιτροπής κατέληξαν στο σύνθημα του αγώνα, που είναι: «Εκκίνηση Ξανά!»

Στη συνάντηση παραβρέθηκε για λίγο και ο δήμαρχος της Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος στάθηκε εκ νέου στην αγάπη των κατοίκων του νησιού μας για τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και στην συμβολή τους για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού.

Στα Μαριτσά θα «τρέξουν» σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα χωρισμένα ανά κατηγορίες, όπως είναι, το Ενιαίο και η Formula Gloria. Στη Ρόδο θα έρθουν και «ιστορικά αυτοκίνητα» με τα οποία μάλιστα, θα ανοίξει το event του διημέρου. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Οκτώβριου, μετά την παρέλαση, θα γίνει επίδειξη με μικρή ταχύτητα, αρχικά περιμετρικά από τα Τείχη της Παλιάς Πόλης πόλης, ενώ στη συνέχεια τα «ιστορικά αυτοκίνητα» θα κατευθυνθούν στην Λίνδο.

Γράφεις ελεύθερα...

 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση