Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

«Η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕTAI & ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ»

   Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, σας ενημερώνει ότι την πεζοπορία της Κυριακής 22ας       Οκτωβρίου 2017, στον Προφήτη Ηλία, υποστηρίζεται και από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου μετά από έγκριση του σχετικού αιτήματος από την αρμόδια Υπηρεσία. Σχετικό κείμενο της αρχαιολόγου, κας Ελένης Παπαβασιλείου, για την ανασκαφική έρευνα που διηύθυνε το 1991 (4η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων) στην θέση «ΕΦΤΑΠΟΡΤΗ» (τρίκλιτη βασιλική), θα τεθεί υπ’ όψιν των συμμετεχόντων πεζοπόρων, ενώ ο κ. Ξυλουράς Νίκος, ξεναγός, στην θέση των παλαιών ιταλικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων της «ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ», θα αναλάβει με σύντομες αναφορές την γενική ενημέρωση για την περιοχή και τα οικήματα της περιόδου της Ιταλοκρατίας. 

   Η εκδήλωση θα καταλήξει σε μουσικοχορευτικό απόγευμα στο εξωκλήσι των «ΑΣΩΜΑΤΩΝ» της Τοπικής Κοινότητας Απολλώνων.

   Η δράση πραγματοποιείται με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Απολλώνων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Απολλώνων «Νέοι Ορίζοντες», του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Απόλλων» Απολλώνων, της τοπικής Εκκλησιαστικής Επιτροπής, της Δ/νσης και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Απολλώνων, καθώς και με την αρωγή της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και των μελών του «Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου, της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Ο.Α.Κ., της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ.) Σαλάκου, και της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης Καταστροφών (Ε.Ο.Π.Κ.) C.B. Δωδεκανήσου.

   Ενημερώνουμε και πάλι, επί τη ευκαιρία, ότι λεωφορεία του Δήμου Ρόδου θα μεταφέρουν δωρεάν πολίτες-δημότες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την αθλητική-πολιτιστική δραστηριότητα, οι οποίοι  αδυνατούν να μετακινηθούν με ιδιωτικά μέσα. Τα λεωφορεία αυτά θα σταθμεύσουν στην πλατεία Αγίου Φραγκίσκου την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, από τις 07:30 π.μ., όπου θα αναμένουν την επιβίβαση των ενδιαφερομένων, έως το αργότερο στις 08:00 π.μ..

   Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αναχώρησης των λεωφορείων θα τηρηθεί αυστηρά αφού η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει στις 09:30 π.μ., από τον Προφήτη Ηλία (Έλαφος/Ελαφίνα).

   Απαραίτητη επίσης θεωρείται η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής γι’ αυτούς που θα επιλέξουν την μετακίνησή τους με τα λεωφορεία στο τηλέφωνο 2241035937 (Δευτέρα-Παρασκευή από 08:00 π.μ. έως 15:00) του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου.

   Η εκδήλωση υποστηρίζεται σημαντικά από την Δ/νση Τροχαίου Υλικού και Μηχανημάτων Δήμου Ρόδου, αλλά και τις συναρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου μας και ειδικότερα από τον καθ’ ύλην Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, κ. Κυριαζή Στέφανο.

    Η αφίσα και το έντυπο υλικό για την προώθηση της δράσης αυτής είναι χορηγία του Τυπογραφείου – Γραφικές Τέχνες, Νίκου Χατζηκαλημέρη, ενώ το «Ραδιόφωνο Λυχνάρι» είναι ο ραδιοφωνικός χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και η επίσημη Ιστοσελίδα του Rodos Events ο διαδικτυακός χορηγός προβολής της. Το εμφιαλωμένο νερό που θα προσφερθεί δωρεάν στους πεζοπόρους αποτελεί ευγενική χορηγία της εταιρείας Ι. Χατζηνικολάκης Α.Ε..

Ο

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

σε θέματα

του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας  Γενιάς

της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού

Δήμου Ρόδου

Κυριαζής Στέφανος

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση